The Stylista partyThe Stylista partyThe Stylista partyThe Stylista partyThe Stylista partyThe Stylista partyThe Stylista partyThe Stylista party

What an amazing night

Jeg lovet dere et lite bildedryss fra gårsdagens festligheter – and here it is! Det var en svett men vellykket kveld (haha) og da tror jeg at jeg snakker for de aller fleste. Denne hønen her presterte å komme en time for sent grunnet flytider, så det ble ikke mye tid til å pynte seg akkurat. Strikkegenseren fra «sykesengen» ble byttet ut med en lengre, og håret ble satt opp i en lav knute. Leggene ble barbert i hotellvasken, og concealeren ble lagt i taxien. Thanks to quick fixes.. Og en ting må nevnes som ikke er å anbefale! Nipple covers når det er varmt er ikke akkurat et sjakktrekk. Mine skled selvfølgelig rett av og landet på gulvet midt under fotografering, hahaaa. Jeg i mitt ess plasserte skoen raskt over og smilte videre, dog med angst i blikket. Man lærer så lenge man lever! Jeeey ♥

Previous Post
Next Post

22 thoughts on “The Stylista party

 • Renate
  Så utrolig fin du er, Eirin ❤️ hvor er kjolen fra? Ha en riktig god helg ?

  • Eirin Kristiansen
   Takk, Renate <3 Den er fra H&M 🙂 God helg til deg også!

 • Mina
  Hvor er genseren/kjolen du har på deg fra? 🙂 Den var vanvittig fin!

  • Eirin Kristiansen
   Den bestilte jeg fra H&M for noen måneder siden 🙂 Takk!

 • Du er så utrolig vakker! Du er ingenting annet enn inspirerende fra topp til tå *applaus*. Lurer forresten på hvordan de sorte Camilla Pihl skoene fra Bianco er å gå i? Har sett du har brukt de en del, så regner med at du er fornøyd? Måtte du gå mye i de før de «formet seg» ordentlig? Hælene mine skriker nemlig gnagsår bare jeg tar på meg et nytt skopar…så vil helst la den perioden være så kort som mulig – huff haha! Ha en bra kveld videre 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Marielle! Så utrolig søt du er! Tusen takk 🙂 Skoene er jeg suuperfornøyd med. Jeg fikk ikke noe gnagsår da skinnet er skikkelig mykt og deilig. Former seg raskt etter foten! Det er mitt favorittpar. Stor klem!

 • Ingvild
  Hvordan klarer du å sette opp håret så perfekt, uten at det stikker noe hår ut fra knuten?

 • Lisa
  Hei! Jeg falt pladask for kjolen din og har lett etter den på internettsidene til h&m, men kan ikke finne den! Lurte derfor på om du kunne fortelle meg navnet på kjolen?
  Klem

  • Eirin Kristiansen
   Den har dessverre ikke noe navn. Står bare H&M i den på merkelappen :/

 • Kristin
  Heei Eirin? you’re a goddess <3 bladde nettopp igjennom matglede-kategorien din her jeg ligger halvvåken i senga, og ble kjempeivrig for å bare svinge meg på butikken og kjøkkenet. Du er litt av en inspirasjon! Men så har jeg også en etterspørsel, du postet bilde av en lemon mousse på instagram for en tid tilbake, som moren din hadde laget tror jeg. Den så såå god ut, men fant ikke oppskriften noen plass?.. Kan du lage et innlegg om den? 😀 (kanskje også en sunn vri?;-)) klem

  • Eirin Kristiansen
   Skjønne, gode deg! Dette var koselig å høre 🙂 Sitronmoussen ligger dessverre ikke ute med noen oppskrift. En sunn vri kan jeg dog definitivt dele med dere om litt. Klem tilbake og god helg!

 • Nora
  Heeei! Må bare si at du er virkelig en stor inspirasjon i hverdagen, jeg blir så glad når jeg titter innom bloggen din – som gjerne blir mange ganger i løpet av dagen. Jeg skal til bergen på jenteweekend neste helg, og lurte derfor på om du hadde noen tips til både shopping, resturanter osv? Klem!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Nora! Så hyggelig at du kommer til Bergen 🙂 Shopping er best i Bergen Sentrum. Her ligger så og si alt på samme plass, og her er det veldig koselig å gå rundt i buttiker. Spisesteder? Min personlige favoritt er Brazil Churrascaria som ligger i en sidegate i sentrum. Ellers er det de vanlige spisestedene som Zupperia, Fridays, Peppes, Egon.. Klem 🙂

 • ida
  Du er nydelig! Et godt forbilde 🙂 Digger oppskriftene dine, nettopp prøvd meg på geleen med zeroh saft!

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk Ida! Håper den falt i smak <3

 • Vilde
  Hei, ser du og Marie har så fine gull kjeder! Kan jeg spørre hvor man får tak i et slikt? Gjerne fra nett

 • mari
  Åh, Eirín, du er bare så vakker og elegant!

 • Kristin
  Herlig? skal følge med!?
  Veldig koselig at du orker å ta deg tid til å svare leserene dine også, du er så søt

 • Hvilket objektiv bruker du på slike arrangementer? 🙂 utrolig fine bilder, og et kjempe fint antrekk! Selv om du kanskje ikke hadde all verden til tid, synes jeg du ser like fin ut 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Jeg brukte 50mm på dette eventet 🙂 Tusen takk, Guro <3

Comments are closed.