annonse

Chloé Love Story

Fall in love with Paris

Nå har Chloé lansert en helt ny duft som er kjent for å være kjærlighetens duft, derav det forførende navnet Love Story. Jeg forelsket meg nesten i duften før jeg fikk lukte på den av en så enkel grunn – historien bak med røtter i Paris, en av mine to favorittbyer. Det er en feminin og elegant duft med toner fra neroli, appelsinblomst og jasmin. Kombinasjonen er frisk og søt, umulig å ikke falle for.

Chloé Love Story

Inspirert av Pont Des Arts

Da jeg var i Paris rundt juletider besøkte jeg kjærlighetsbroen Pont Des Arts, og det er blant annet av denne broen hvor forelskede par foreviger sin kjærlighet parfymen er inspirert. Her «låser» man kjærligheten med den symbolske hengelåsen, og som dere ser på flasken er flakongen inspirert av nettopp denne hengelåsen. Får nesten litt frysninger! Her er et bilde jeg knipset av broen i Paris.

Chloé Love Story

«Lock this heart at pont des arts»

Chloé Love Story

Love Story By Chloé kan kjøpes HER. Håper dere blir like forelsket i den som jeg er ♥


Previous Post
Next Post