Regain that healthy glow

Pampering sunday

Ahhh.. Ingenting er som å synke ned i sofaen etter en lang dag ute på farten staset opp i bunad og stramme sko. Spesielt på en søndag! Hele bilturen hjem satt jeg og tenkte på den hellige me-time rutinen som jeg liker å gjennomføre hver helg (om det lar seg gjøre). Denne søndagen ble den enda litt mer spesiell da jeg plukket med meg en liten eske med selvpleie fra Accessorize.

Regain that healthy glow

Jeg liker å lage meg en kopp med detox te for å flushe gjennom kroppen og sette håret opp i strikk med Premium Hair Rings. Jeg elsker disse da de ikke etterlater merker i håret! Samtidig er de også veldig snille mot håret da de verken sliter eller lugger.

Regain that healthy glow

· The Detox Pamper Pack ·

Denne lekre pakken gav meg nesten gåsehud bare ved å lese beskrivelsen av innholdet. Jeg bare måtte kjøpe den med meg hjem! «Contains all you need to revitalise & prepare yourself for the week ahead. If only everyday was a sunday!» So true.

Regain that healthy glow

For noen lokkende beskrivelser! Pakken inneholdt både hårmaske, fotmaske, ansiktsmaske og eye gel pads ♥

Regain that healthy glow

Jeg elsker fotbad. Det er så undervurdert! Jeg prøver å unne meg det minst en kveld i uken. Mens ansiktsmasken og hårmasken virket satt jeg med føttene i varmt vann og deilige salter, før jeg avsluttet med å tørke og påføre denne fotkremen for fab feet!

Regain that healthy glow

Zzzz..

Foruten å forberede kroppen og sinnet til den kommende uken liker jeg også å planlegge ukes handlelisten, hvordan treningsuken skal se ut og ikke minst sørge for at leiligheten har blitt shinet og er ren og pen for den kommende uken. Ingenting er bedre enn en snill mandag hvor alt er forberedt, strøkent og tilrettelagt. Nå skal jeg se å legge meg til rimelig tid, og i morgen tidlig er planen å starte dagen med en morgenøkt etterfulgt av «den hellige» ukeshandelen. Jeg må innrømme at jeg gleder meg.. Natti natt!

Previous Post
Next Post

14 thoughts on “Regain that healthy glow

 • Siri
  Hei!:-)
  Veldig off topic, men: jeg skal snart få meg en liten maltepoo, og lurer derfor på om du kunne skrevet et nytt innlegg om Billy en dag snart!? Litt om hvordan hverdagen med hund er, oppdatering rundt hvordan ting går osv 🙂 det hadde vært veldig koselig 🙂
  Ellers synes jeg du har en veldig fin blogg, og du virker som er ei fantastisk og positiv jente!

 • Veronika
  Hei! Jeg lurer på et litt personlig spørsmål; Hvordan klarer du å være så blid og oppegående etter bruddet ditt? Jeg har blitt dumpa av en jeg har datet i 9 mnd nå, og er helt i kjelleren. Får angst av å tenke på han med andre jenter enn meg… Tips?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Veronika! Jeg tror grunnen til at jeg takler det fint er fordi det er noe som har blitt bearbeidet over lang tid før det faktisk skjedde. Det er klart at når følelene fordufter er bruddet lettere å takle da vi heller anser hverandre bedre som venner. Men såklart har det vært tøft, og da er mine tips at du holder deg opptatt og fokuserer på deg selv. Tiden leger lettere sår. Klem 🙂

 • åh, høres kjempedeilig ut! <3 ha en fiin mandag

 • Malin
  Kunne du tatt å postet et innlegg idag om hva du handlet inn av den «hellige ukeshandelen» av middager, yoghurter, frukt og slikt?:)) interessant å se

 • R
  Hei! Hvor var det du kjøpte den pakken?

 • Nei så søt! Accesorize neste på meg nå 😉

 • Mali
  Hei! Bloggen din er så utrolig inspirerende! Digger deg 😀 Kunne du ha laget en videoblogg hvor du viser hverdagssminken din og hvordan du gjør det? Hadde vært veldig morsomt å sett 🙂
  Ellers ønsker jeg deg en kjempefin uke! Klem 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei Mali! Det blir nok ikke noe video med det første, men det er notert. Fin uke til deg også 🙂 Klem!

Comments are closed.