God søndags formiddag! Har dere hatt en fin helg? Mens jeg satt og koste meg med dagens første kaffekopp i morges, gikk det plutselig et lyn gjennom kroppen. Rydd garderoben – igjen! Jeg er nesten litt for flink til å kvitte meg med ting. Nå om dagen føler jeg at smaken min både innen mote og interiør er i et enormt stilskifte. Alt det sukkersøte, shabby chic, blomstrete, pudderrosa’ ish skal ut! Jeg har fått mye mer sansen for et renere og enklere uttrykk, basert på nøytrale farger og tidløse basics..

· klessalg ·

· klessalg ·

· klessalg ·

· Jeg selger skatter fra garderoben ·

I dag åpner jeg klessalget mitt, og det er rimelig stort! Klokken 18:00 kan dere klikke dere inn HER (da vil linken aktiviseres..) Jeg venter litt med å åpne det slik at flest mulig av dere får det med dere, slik at det blir litt mer rettferdig for alle. Håper dere finner dere en godbit eller to! Det er ganske mye fint.. Ha en god søndag videre enn så lenge! Nå skal leiligheten shines.. ♥

Previous Post
Next Post

54 thoughts on “· klessalg ·

 • Gleder meeg 😀 😀

 • Spennende! Får se om jeg rekker å titte en tur innom 🙂

 • Anneline
  Yesss har gledet meg til du skal si ut med chabby chic og pudderrosa leenge!! Gleder meg masse til å følge med videre 😀

 • Ååå, spennende! Gleder meg 😀

 • Vårild
  Hei! Så kult med klessalg! Sender du det i posten?
  -Ha en fin søndag!

 • Fride
  Hei 🙂 står det hvilken størrelse klærne er i?
  Klem

 • Carina
  Så spennende! Skal prøve å titte innom 🙂

 • Kristin
  Kan du legge ut matplanen din for uke 7? 🙂

 • Madeleine
  Gleder meg! Du har jo så mye fint<3

 • Åse
  Hei Eirin:) Litt off topic, men jeg skal til Bergen om to uker og har sååå lyst til å stripe håret mitt hos moren din! Hvordan er det enklest å komme seg dit med kollektiv fra sentrum?:-) Klem!

 • Benedicte
  Hvordan er prisene? <3

 • Sofia
  Hvordan foregår betalingen? 🙂

 • Neiii, gråter over at den gule jakken ble solgt før jeg kom meg inn på siden!

  • Eirin Kristiansen
   Den ble solgt på under ett minutt. Helt sykt :O

  • Anette
   Jeg selger min gule jakke som er i str M, hvis du er interessert 🙂

   • Madelen
    Jeg er veldig interessert i å kjøpe jakke fra deg om den ikke er solgt, Anette!

  • Hei! Det var jeg som kjøpte den gule kåpen. Dersom den ikke skulle passe meg likevel, så kan jeg jo gi deg en lyd! 🙂

   • Madelen
    Hei! Vet ikke om du mente meg eller Martine Foss, men om hun har fått tak i jakke så er jeg hvertfall veldig interessert om den ikke skulle passe. Følger med her inne jeg om den ikke skulle passe deg 🙂

 • Henriette
  Syntes det var veldig teit, når jeg hadde added det jeg skulle ha til handlekurven og deretter skulle betale var de plutselig tatt bort.

  • Eirin Kristiansen
   Plaggene blir dessverre ikke reservert i handlekurven. Det er ikke noe jeg kan styre :/ Blir på en måte første mann til mølla! Beklager!

 • Marthe
  Hei! Hvordan lagde du den siden slik at folk kunne kjøpe ting?

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Den kan du gratis lage hos tictail.com 🙂

 • Louise
  Hahah oi det gikk fort! Gikk inn 18.05 og da var nesten alt borte allerede!

  Mye fint

 • Herregud, jeg var heldig denne gangen!! Det skjer aldri at jeg får kjøpt noe av det jeg vil på slike ting som dette, men det klarte jeg i dag. Hurra <3

 • Så genial måte å selge klær på! Har en hel haug med klær som jeg skal selge selv og opprettet akkurat tictail. Men et spørsmål, ser det står om moms og dette. Hva gjorde du der?

 • Selma
  Hvor lang tid tar det før varen kommer i posten?

 • Ane
  WÆ. Kom på det her 18.30, og da var nesten alt borte 🙁 gråter over new balance skoa og de fine jakkene. HAHA..

 • guro
  Hvor er den burgunder flette cardiganen fra?:)

 • Hadde lagt noe i handlekurven, og menst jeg såg etter flere plagg ble deg heg hadde i handlekurven kjøpt.. Det var litt kjipt

 • Sara
  Dumt at det ikke er bilder av hvordan klærne ser ut på.

 • Det er viktig å rydde i garderoben av og til, man føler seg så fresh! Er selv vedig opptatt av å kjøpe bare det jeg virkelig ønsker meg, og ikke bare plagg fra forbipasserende trender, samt at de er av god kvalitet! Så langt har jeg bare kjøpt ett klesplagg i 2015, og er superfornøyd 😀

 • Karoline
  Hei 🙂 Leste lengre oppe at du sender varene i posten. Må du da betale for frakten selv, eller kommer fraktkostnadene i tillegg når man skal kjøpe noe? Lurer på å lage tictail selv. Virket som en lettvint måte å selge på! 😀

  • Eirin Kristiansen
   Frakten bestemmer du når du lager tictail brukeren. Da blir den automatisk lagt til på alle bestillinger 🙂 Kjempelett!

 • Siri
  Hei!
  Hvor er den svarte kjolen med åpen rygg/diamanter/perler fra? Den var heeelt nydelig, men ble selvfølgelig solgt veldig fort!

 • Ida Michelle
  Til hvilken iPhone er dekslene du selger?:-)

 • sofia
  Mulighet å kjøpe dekslet som er fra glitter, den marbel alene? 🙂

 • Maren
  Har du flere bilder av buksen fra five units? Litt vanskelig å se den. Ser nesten ut som den har mønster?

 • Takk for tips. Da har jeg laget min egen lille «butikk» 🙂
  http://kristine84.tictail.com/

 • Marte
  åå så utrolig mye fint! synd jeg ikke fikk med meg det før nå at du hadde salg… får håpe jeg rekker det neste gang. Jeg har sendt deg ett bilde på instagram angående ei hvit bukse, viss du ser på »direkte» på insta, så ser du kanskje at jeg har sendt deg ett bilde for noen dager siden. Håper du tar deg tid til å se, lurer virkelig på hvor den buksa er fra.. 🙂 klem

 • Ragnhild
  Så fin måte å selge klær på! Håper du ikke blir en av de som bare går med svarte og hvite klær, det er sååå kjedelig. Du har(til nå vertfall) hatt en utrolig leken og kul klesstil som jeg håper og tror har vert en stor inspirasjon for mange 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Takk Ragnhild! Har aldri hatt noe særlig farger i garderoben min jeg :O

 • Anne Kristine
  Hei Eirin! Jeg har et par spørsmål til deg angående Tictail som jeg håper du vil ta deg tid til å svare på 🙂 alle jenter har jo gjerne klær til overs liggende, inkludert meg. Vurderer derfor å opprette en tictail for å selge de. Men hvordan er reglene? Må man være selvstendig næringsdrivende (ha et org.nummer) for å kunne selge klær her? Og hvordan gjør du det med betaling? Administrerer du forsendelsene selv, og hva er i såfall smartest/billigst?

  Håper på svar 🙂

  Mvh,
  Anne Kristine

Comments are closed.