weekend is here

· Now where’s my candy? ·

weekend is here

“Please?..”

Endelig fredag. Endelig HELG! Vi starter helgen med fredagskos hjemme hos mamma og gjengen hvor kalkun med waldorfsalat står på menyen. Åh, gjett om jeg gleder meg! Klarer nesten ikke vente med å dra avgårde, men først skal både Billy og jeg hoppe i dusjen. Jeg bestilte noen hundeprodukter fra Pet Head og de lukter helt fantastisk! Dere er vel kanskje kjent med Bed Head produktene selv? Det er noe det samme bare for hund. Billy Boy + Strawberry Yoghurt Scent = nesten spiselig søt!!

Previous Post
Next Post

30 thoughts on “weekend is here

 • Marie

  Dette høres kanskje dumt ut, men har du tips for organisert pakking av bagen når man drar på trening? Jeg får bare stappet alt oppi en sekk, uten så mye system, og det er litt demotiverende å pakke treningsbagen, som demotiverer trening :/

  • Eirin Kristiansen

   Det har i grunn aldri vært noe problem for meg. Kanskje investere i en litt mer romslig treningsbag med lommer i? 🙂

 • Elisabeth

  Så nydelig Billy er!! God helg 🙂

 • Linnea

  Hei Eirin! Jeg så et bilde du la ut på instagram nylig med olympuskameraet ditt.. Du hadde på deg en sort blazer/jakke og en hvit skjorte. Husker du hvor skjorten er fra? Den var kjempefin :–)

 • Å herlighet, han er bare så nydelig 😀

 • så innmari skjønn! God helg <3

 • Oda

  Herregud, billy er nesten litt i det søteste laget for meg også <3 det er den søteste hunden jeg noen gang har sett! God helg 🙂

 • ------

  hvor kjøpte du pet head? 🙂

 • Marianne

  Hei 🙂 Lurer på om du fremdeles går på skolen? Hører liksom ikke noe spesiellt om det lenger og i bloggerne nevnte du at det kansje var feil tidspunkt å starte i fjor 🙂

  • Eirin Kristiansen

   Hei! Åh, er så lei av dette spørmålet.. Haha! Ja, jeg går fremdeles på skolen. Skrev senest mandag at jeg holdt på med eksamen! Denne bloggen har aldri handlet om skole eller mye på privaten, og slik ønsker jeg å holde det. Denne bloggen skal være et lite unviers fylt med inspirasjon og glede 🙂 Klem!

 • Billy är så söt 🙂

 • Bell

  FOR søt!!!!!! Billy-voffs!!!!

 • Elise

  Hei! Digger deg og bloggen din, og finner så sinnsykt mye inspirasjon i stilen din. Jeg skal pusse opp og trenger inpo til soverom og bad, og liker hvordan du har det veldig godt. Hadde satt pris på om du hadde laget et innlegg om inspirasjon til soverom og bad <3

 • Har du fått deg nytt kamera? På instagram hadde du et bilde av olympus pen. Jeg har så lyst på det! Om du har fått det, kan du skrive en omtale om den? 🙂 Slik som cathinthecity og nettenestea gjorde 😀

  • Eirin Kristiansen

   Ja, det har jeg! Jeg kan skrive litt om det 🙂

 • Mia

  Hei. Har kjøpt produkter fra Pet Head til min lille også, da jeg så de på dyrebutikken syntes jeg de var så kule og luktet så altfor godt. Å brukte denne nøyaktig en gang, å hunden min fikk infeksjon i huden og klødde hysterisk i flere uker før hun fikk antibiotika. Da jeg mistenkte at dette var shampoen begynte jeg å lese, å på pomme-gruppen på facebook, der hadde utallige prøvd det populære produktet, å ingen hadde noen positive opplevelser. Blant de som har drevet med oppdrett og utstilling lenge sier dette er et design-produkt og langt fra det beste for hunden. Og at det lukter så godt er faktisk mer negativt enn positivt – jo mer nøytralt jo bedre er det. Håper ikke dere får noen utfall av shampooen, men vil bare at du skal vite det. Er absolutt ikke gode produkter 🙁

  • Eirin Kristiansen

   Hei! Jeg har brukt disse produktene fra dag en på Billy, og er ingenting annet enn superfornøyd. Du må huske på at i en sånn tråd slenger såklart alle som ikke er fornøyd seg på, mens de som gjerne er fornøyd ikke gjør. Synd du hadde en så dårlig opplevelse med dem :/ Jeg er i hvert fall fornøyd og kjøper gledelig produktene igjen når jeg er tom! Vi mennesker reagerer ulikt på produkter, og det samme gjelder hunder.

 • Hei Eirin,

  Du virker veldig organisert i hverdagen din, bruker du å sette opp lister med det aller viktigste gjøremål i hverdagen også?
  Jeg har følgt bloggen din i mange år og må si at det alltid er like hyggelig ta en titt når du alltid sprer så mye positiv energi. Stå på!

  Ta gjerne en titt på min blogg: http://www.kosovares.blogg.no

  • Eirin Kristiansen

   Hei! Jeg bruker faktisk to-do lister hver dag. Jeg trenger det for å holde strukturen gjennom hverdagen 🙂 Tusen takk!

 • Silje

  Utrolig fint bord!! Det med Plexi glass. Er det kjøpt på Bolia? vet du hvor det er kjøpt? 🙂

  • Eirin Kristiansen

   Bordet har jeg laget selv 🙂 Malt to paller hvit, og bestilt tilpasset glassplate fra Arna Glass.

 • God helg, fine deg 🙂

 • For en sjarmerende liten skapning <3 god helg til dere!

 • Bruker du valpeshampooen eller vanlig? Vet ikke helt hva som er forskjellen jeg.. 🙂

 • Så herlige bilder av din lille skjønne. Gleder meg masse til jeg blir hundeeier igjen jeg også. Ha en super lørdagskveld Eirin! <3

 • Charlotte Nygård

  Så fint <3 Kan du si hvor de ulike tingene på lysfatet er fra?

  • Eirin Kristiansen

   Glasskrukke med gullokk fra H&M Home – Gullys fra BikBok – Think Happy Be Happy lysholder fra Soria Moria – Lyslykt fra Rivera Maison – Glasslokk og gullfat fra Åhlens.

 • Herregud så søt! 🙂

Comments are closed.

Translate