annonse· faces of new york ·

It is about attitude and style.. It is about being the real you.

Maybelline fyller utrolige 100 år, og i den anledning har de lansert kampanjen Faces Of New York! Her er det fokus på fire ulike looks og styles fra bydelene Bronx, Soho, Williamsburg og East Village. Jeg har blitt utfordret til å velge ut en av bydelene og gjøre min egen look! Jeg gikk for Soho, området jeg selv bodde i da jeg studerte i New York og levde den store drømmen..

· faces of new york ·

· faces of new york ·

Når jeg tenker på Soho popper ordene stolthet, selvtillit, stilsikkerhet og moderne inn i hodet mitt! Det er i hvert fall de inntrykkene jeg sitter igjen med etter å ha observert beboerne i fantastiske downtown, New York i månedsvis! Jeg valgte å kjøre en sofistikert look med røde lepper for å få antrekket til å poppe litt. Jeg smykket det opp med kamera som tilbehør, da jeg personlig mener at kamera er et must å ha med seg overalt når man er i Soho. Det er så mye inspirerende for øyet som er verdt å kapre!

· faces of new york ·

The products I’ve used..

For looken min brukte jeg disse lekre produktene! Jeg startet med å påføre Fit Me foundationen, og korrigerte skygger under øynene med Fit Me concealer. Deretter påførte jeg litt Master Glaze Blush Stick i kinnene, Master Precise Liner ved vippekanten og avsluttet med Color Sensational Fatal Red leppestift. Mtp. at jeg har vippeextensions ble det et lett lag over vippene med Falsies Volum’ Express mascara for en litt mer dramatisk look enn hva jeg vanligvis har til hverdags.. I loove it!

· faces of new york ·

· faces of new york ·

Nå kan DU vinne en tur for to til New York! En bedre premie skal du lete lenge etter.. New York er en by for absolutt alle – det handler om å gjøre byen til ditt New York! Jeg har allerede meldt meg på, og det kan du også gjøre HER! Lykke til ♥

Previous Post
Next Post

20 thoughts on “· faces of new york ·

 • Martine
  Hvor er blusen fra? Sykt fin!

 • Camilla
  Er det 18-års aldersgrense på konkurransen?

 • Marita
  Oi ser det nå hehe. Det nederste bilde kom ikke frem xD

 • Line
  Kjempefin look! Kan du skrive litt om kameraet du har brukt som tilbehør her? Vurderer sterkt å kjøpe det selv 🙂

 • Frid
  Hei, Eirín 🙂 litt utenfor temaet på innlegget, men kan jeg spørre hvor bestikket ditt er fra? Det stålfargede, som bla. er på det forrige matinnlegget.

 • Julie
  ikke glem at Maybelline fortsatt ikke har klart å bevise tilstrekkelig ovenfor Dyrevernalliansen at de ikke tester på dyr… Maybelline har ikke «clean business».

  • Eirin Kristiansen
   Her er Loreal sitt svar til kommentaren din: L’Oréal-gruppen sluttet med dyretesting av både ingredienser og produkter før det ble et krav (dvs. før 2004/2009). Vår research & innovation avdeling har i over 30 år investert i utviklingen av alternative testmetoder, hvilket har medført at vi kunne bruke disse alternative metodene til dyretesting lenge før det var påbudt (fra ca.1989). Disse metodene er også delt med de andre aktørene i vår bransje, slik at alle har mulighet til å benytte seg av disse testene for å kvalitetssikkre produkter, også våre konkurrenter.

 • Silje
  Kan du legge ut link til skjorta og jakken? kjempefin!

 • theaa
  hei:-) kan du værsåsnill å skjekke inni skjorten hva den heter? var så mange på nettet så vansklig å se hvilken du har.. Vil gjerne bestille samme, super fin!! og hvilken størrelse har du i den?

  Denne så litt lik ut, er det samme? 🙂

  http://www.ginatricot.com/cno/no/kolleksjon/klar/bluser-skjorter/laura-skjorte/prod684681000.html

  Tusen takk på forhånd!

  • Eirin Kristiansen
   Står dessverre bare størrelsen, har klippet av lappen i siden.. Det er ikke den :/

 • Stine
  Hei!
  Hva slags kamera bruker du?
  Elsker stilen din, utrolig inspirerende.

 • Marita
  Hei hvor er maybelline bladet på bilde fra, åsen får jeg det selv? Utrolig fin du ble og du er en super blogger <3

  • Eirin Kristiansen
   Litt usikker, fikk det i posten :O Men sikkert i butikk der du får kjøpt Maybelline!

 • Digger stilen din<3

 • Thanks for helping out, wonderful info .

Comments are closed.