HOLY MOLY! Da treningskolleksjonen til Gina Tricot dukket opp i nettbutikken deres måtte jeg nesten klype meg selv i armen å gnikke meg i øynene. Mange synes sikkert spesielt jakken er overkill, men for meg er ingenting overkill når det kommer til trening. Da er alt lov! Jeg elsker rosa og jeg elsker prints.. Kjenner det rykker i joggeskoene bare jeg ser på det! Superfresht ♥

crazy cool

· I love everything about these pieces of workout motivation ·

crazy cool

Jakken vil jeg kombinere med svart topp, svart treningstights og knæsj rosa Nike’s. Make It Pop!

crazy cool

Og det beste av alt? Kolleksjonen er prisvennlig og føles fantastisk på kroppen. SÅ happy ♥


Next Post

28 thoughts on “crazy cool

 • Så snygga plagg. Älskar byxorna 🙂

 • Thea
  Hvilken størrelse har du i plaggene? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Small i jakke og topp, XS i tights 🙂

 • S
  Hei du! Husker du hadde en Louis Vuttion Noé, er det den største str (altså large) du har? Og er det plass til en 13 tommer MacBook i den? Vurderer den sterkt som skoleveske, så lurer:-) klem!

 • Love the jacket! Read your blog everyday 🙂

 • Hei Eirin. Jeg er ganske ny innen kameraverden og nettopp skaffet meg speilrefleks. Jeg lurer på om du kunne tipse meg om hvilke iso og blenderåpning du bruker på bildene dine inne, du får de så utrolig lyse og klare.. Ellers må jeg si du fristet meg nå med de freshe treningsklærne, shopping next!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Line! Jeg bruker bare fremragende auto, har aldri satt meg inn i de innstillingene selv om jeg burde :O Beklager at jeg ikke kan hjelpe deg der! Håper du finner du av det! Klem

 • Cathrine
  Så deg på Gardemoen i dag tidlig. Tittet rundt meg og syntes at jeg så et kjent fjes, så tok det liksom noen sekunder før jeg fikk tenkt meg om og at det faktisk var deg. Ville bare si at jeg synes du er vakker på bilder altså, men fysøren så vakker du er i virkeligheten 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Åå, det var veldig hyggelig å høre! Tusen takk, Cathrine! Neste gang får du komme å si hei synes jeg 😉

 • Nora
  Kommer det mer info om salget på lørdag? 🙂
  God helg!

 • Mia
  Så fine klær! Lurte på om du vet om noen gode truser som ikke synes under en lett joggebukse/tights? Synes det er så vanskelig til slike litt billigere, gjennomsiktige underdelee til trening

  • Eirin Kristiansen
   Jeg sliter egentlig ikke så mye med det! I nude kanskje? 🙂

  • Elise
   Sømløse hipstere fra H&M eller Gina Tricot funker fint! 🙂

 • Sanela
  Hvordan blender bruker du? Er på jakt etter en ny 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Kenwood 😀

   • Sanela
    Takk for svar! 😀
    Er det den som heter ‘smoothie maker’? Er den bra, knuser den frosne bær og isbiter bra?

 • Henriette
  Hei:) du har så fin blogg og du virker som ett herlig vesen etter å ha sett deg på bloggerne. Synd du ikke er med i den nye sesongen:)

 • Carite
  Hei! Bare lurte på hvorfor du skaffer deg en til hund når du ikke har Linus? Eller bor han hos deg? Vurderer å skaffe en maltipoo selv, men er usikker ettersom jeg ikke ønsker en hund som lukter, får lett sykdommer osv, så kunne du kanskje skrevet ett innlegg om rasen?

  Ha en fin kveld<3

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg har skaffet meg hund fordi Linus bor hos pappa. De er som perlevenner og jeg kunne aldri plutselig hatt han hos meg istedenfor 🙂 Nå får Linus en lekekamerat istedenfor! Jeg besøker dem jo veldig ofte. Maltipoo er fantastisk! Kommer til å skrive om Billy litt innimellom fremover. Ha en fin dag!

 • Cecilie
  Kan du legge ut biler og skrive om den nye hunden din? gleder meg sån til å see 😀

 • Iselin
  Hei søte Eirin!
  Gratulerer med hund! <3 Håper dere koser dere masse! Gleder meg til å (forhåpentligvis) få se flere bilder=)
  Du er sikkert så lei av spørsmål ang. hvor du har kjøpt ditt og datt, men denne gangen måå jeg bare! Du skjønner, vi skal også få en liten valp, men jeg leter sånn etter fine hundeskåler. Det så ut som du hadde funnet noen søte på ig-bildet ditt. Så da lurer jeg på hvor du har kjøpt de? 🙂
  Hilsen en superspent soon-to-be hundeeier

  • Eirin Kristiansen
   Hei Iselin! Tusen takk for det, vi storkoser oss 😀 Så koselig at dere også skal få valp! Gled dere! Skålene kjøpte jeg HER! Klem <3

Comments are closed.