· my livingroom ·

I går var det tradisjonelt sett på tide å pakke bort julen for denne gang. På en måte synes jeg det var litt trist da det er favoritthøytiden min av dem alle, men på en annen side var det også litt deilig. Istedenfor å falle helt tilbake på den sukkersøte shappy chic stilen (som jeg forsåvidt har fått mer enn nok av) har jeg valgt å få inn litt mer svart, grønne planter og metalliske farger.

· my livingroom ·

· adlink Carrie look-alike shoes, HER ·

· my livingroom ·

· Puter i front fra Home & Cottage ·· my livingroom ·

· Inspirasjon & sjokolade ·

· my livingroom ·

· Tenk her skal lille Billy ligge om to dager! ·

· my livingroom ·

· my livingroom ·

· Love my little coffee corner! ·

· my livingroom ·

· my livingroom ·

· Den gamle lysestaken har jeg fått av pappa. Er så glad i den! ·

· my livingroom ·

Om det er noe dere lurer på hvor er fra så er det bare til å skrike ut. Ha en fin dag, dere ♥


Next Post

90 thoughts on “· my livingroom ·

 • Amanda
  De tre gullvasene hvor er de fra?? Superfine!

  • Eirin Kristiansen
   Du de er fra Kähler 🙂 Kan kjøpes hos Tilbords eller Illums Bolighus blant annet.

 • Amalie Jakcs
  Bildene du legger ut tar helt pusten fra meg! Alt er bare så stilrent og vakkert! Elsker å titte innom bloggen din for litt ekstra hverdags inspirasjon. Mange klemmer fra fast leser!

  • Eirin Kristiansen
   Så utrolig snilt sagt, Amalie. Nå ble jeg glad 🙂 Mange klemmer tilbake!

 • Victoria Holte
  Hvor er den svartstripete og de gullstripete vasene ifra? De var utrolig fine! Du har det fantastisk fint hjemme hos deg 🙂 Ha en strålende dag!

  • Eirin Kristiansen
   Vasene er fra Kähler! Tusen hjertelig 😀

 • TJ
  Hjelpes, har du tre av de små gullvasene til Kähler! Heldige du, kan jeg spørre hvor du har fått tak i de? Har lett over alt i både Oslo og Bergen. Så en i Bergen en stund før jul, men tenkte jeg skulle vente etter julaften ettersom jeg hadde sagt at jeg ønsket meg den og hadde null peiling på at det var en limited edition. Når jeg kom tilbake var den selvfølelig utsolgt. Juust my luck, haha. Om du vet om noen steder her i Bergen som fortsatt har den inne ville jeg blitt superglad! Aldri hatt cravings på en case før, haha..

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Du, de vasene har jeg ønsket meg i en evighet. Jammen fikk jeg ikke hele tre stykk til jul! Jeg klarte ikke å levere tilbake verken en eller to, så fine som de er. Må bare få noe i dem snart 🙂 Jeg så at de hadde en igjen hos Illums Bolighus i byen. Håper du får tak i! Om ikke ville jeg sjekket Finn.no. Klem

 • Hvilken størrelse har du i omaggiovasen? 🙂

 • Frida
  Hvor er teppet fra, det var utrolig fint? :))

 • Ida
  Så fint du har det! Hvor er den hundesengen fra? Den var utrolig fin.

  • Eirin Kristiansen
   Takk! Hundesengen er fra Midtun Zoo 🙂

 • mathilda
  Du har sikkert sagt det, men hvem er Billy???
  Huset ditt er helt utrolig fint.
  Hadde ønsket jeg hadde et like fint hus, ikke minst så ryddig. Rydder veldig ofte men det blir bare rot etter noen dager igjen!!!

  • Eirin Kristiansen
   Billy er en valp jeg får på fredag av rasen Maltipoo 🙂 Klem <3

 • Mali
  Hei!

  Ser du har så mange fine roser flere steder i leiligheten din, slik som her i stuen å på hjemmekontoret ditt. Er det ekte blomster du kjøper, eller har du funnet fine i plastikk? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Alle er ekte bortsett fra rosene i den svarte og hvite stripete blomstervasen. De kjøpte jeg på eBay og synes de er superfine! 🙂

 • Ajla Drace
  Hei!
  Elsker at vi har lik stil og smak. Jeg elsker de fine vasene dine som du har i svart og gull. Så jeg lurte på hvor er det man kan få tak i de?
  Ha en fin dag videre!

  • Eirin Kristiansen
   Hei! De vasene er fra merket Kähler og kan kjøpes hos blant annet Tilbords eller Illums Bolighus. De med gull er jubileumsvare, og ganske vanskelig å få tak i. Ville sjekket finn 🙂

 • Viktoria
  Hvor er gulvteppet fra og er det kjøpt nylig? 🙂

 • Leser
  Hvem er Billy? Skjønner jo at det er en hund, men har du kjøpt deg valp eller? 🙂 har ikke du en hvit hund fra før, eller tar jeg feil? 😛

  • Eirin Kristiansen
   Billy er en liten Maltipoo valp som flytter inn til meg på fredag 🙂 Linus bor hos pappa. Han får seg med andre ord en lekekamerat! Klem

   • Leser
    Åå, så gøy! 😀 Gleder meg til å se bilder <3

 • Carina
  Utrolig fint du har det hos deg 🙂 Elsker stilen din, blir så inspirert.
  Men hvor er den vasen med sorte og hvite striper fra? + De tre andre med striper? Veldig fine <3

  • Eirin Kristiansen
   Takk Carina! Vasene med striper er fra Kähler 🙂

 • Nikoline
  Så fint det har blitt! Litt strammere og renere uttrykk, elsker det 🙂 Lurer på hvor duftlyset, den sorte potten, de tre små krukkene med gullringer og den større krukken med svarte ringer er fra?

  Ha en strålende dag! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Enig! Glad du liker det. Duftlyset er fra Victoria’s Secret, den svarte potten er fra Plantasjen og både de små blomstervasene med gullringer + den store svarte med svarte ringer er fra Kähler 🙂 KLEM!

 • Så himla fint 🙂

 • Helene
  Hei! Hvor er sofaen kjøpt og hvor har du kjøpt hundesenga?

  Må bare si at jeg virkelig elsker bloggen din og får mye inspirasjon av å lese den. Måten du skriver på er fantastisk og du virker så jordnær, noe jeg setter pris på♥
  Ha en strålende dag videre!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Helene! Sofaen er fra Living og merket er Coffee 🙂 Tusen takk for fine ord. Klem <3

 • Ida
  Hei Eirin! 🙂 kunne du ha skreve litt om kaffemaskinen din?

  • Eirin Kristiansen
   Hei Ida! Tja, det er ikke så mye annet å si enn at jeg elsker den! Min heter Nespresso Umilk og kan også lage cappuchino, latte etc. Favorittsmakene mine er gullkapselen og den røde koffeinfrie 🙂 Veldig praktisk maskin å ha stående om man ønsker kaffe raskt. Likevel kunne jeg tenkt meg en Moccamaster til når jeg får besøk etc. Litt kjedelig å måtte lage en og en kopp til alle 🙂

 • Malin
  Hvor har du kjøpt magasin oppbevaringen ? den var så fin!!

  • Eirin Kristiansen
   Den er fra kremmerhuset! Veldig søt 🙂

 • Det var blitt skikkelig fint! Kan du ha sånn «walk-tour» i huset/leiligheten din? 🙂

 • Julie
  Hei

 • Silje
  Å herlighet… Leiligheten din er helt fantastisk, elsker stilen! Du har ikke vurdert å bli interiøsdesigner eller noe, da? Du er jo så flink! 😀

  • Eirin Kristiansen
   Haha, så snilt sagt! Tusen takk 😀

 • Ingrid
  Hei Eirin! Så fint du har det! Leiligheten din er superkoselig, men jeg gleder meg skikkelig til å følge deg når du flytter til ny! Og til å se vesle Billy, da ;D God onsdag!

 • Christina
  Hei søta! Hvordan får du bildene så hvite, men allikevel klare? Føler mine bilder alltid får et gulpreg over seg når jeg fotograferer innendørs…

  • Eirin Kristiansen
   Hei! Jeg sørger alltid for å ha litt kaldt lys på instillinger. Da blir de ikke så gule selv om det er dårlig innelys 🙂 Klem

 • Så utrolig flott du har fått det 😀 Her skal julen også pakkes bort snart (litt treg bare, hehe), og da får litt nye, metalliske innslag plass i min leilighet også. Jeg syns det passer så fint sammen med shabby chic stilen, som jeg forsåvidt fremdeles elsker 🙂

 • Åh elsker den nye stilen – og den lysestaken var jo bare nydelig! Ha en fin onsdag videre, skjønne 🙂

 • beautiful lady, you have the most amazing looking little living room. I’m in love with it! you would be incredibly nice if you told me where you got the gold striped vases and the mug with the black hearts from!!!!???
  have a lovely evening
  xx

  http://www.blondefreckle.blogspot.de

  • Eirin Kristiansen
   Hi Anja! Thank you so much! The striped vase is from Kähler and the mug with the hearts is from Miss Etoile 🙂

 • For en utrolig flott leilighet du har! Jeg fikk den hvite og svart stripede vasen i L til jul og jeg elsker den!
  Du er virlig en inspirasjon! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Silje! Den vasen er SÅ fin i large 😀 I want them all!

 • Karen
  Hei Eirin! Så utrolig fint du har det hjemme hos deg! Får virkelig masse inspirasjon til neste år når jeg også skal flytte for meg selv i Oslo 🙂 Jeg bruker som regel ikke å kommentere, men lurer på hvilke kopper du bruker til nespresso-maskinen din? Jeg ser du har veldig søte starbuckskrus der men jeg finner de hverken på ebay eller starbukcs sine hjemmesider… Lurer derfor på om du vet om noen fine krus som egner seg til de små porsjonene med nespresso men som likevel er like fine som de du har! Er selv ikke den største fanen av farger men metaller, hvit og svart er midt i blinken 😉
  Håper på svar og ha en fin onsdag videre søte du!

  • Eirin Kristiansen
   Hei Karen! Så hyggelig å høre. Takk 😀 Koppene mine kjøpte jeg på Starbucks på Gardermoen. Tror de forsvant rimelig fort! Ellers samler jeg på Jasper Conran krusene som er hvite med gullstriper. De er superfine og kommer i både vanlig og espresso størrelse! Tror du ville likt dem 🙂 Klem

   • Karen
    Tusen takk for tipset, skal definetivt sjekkes ut! 🙂

 • Ida
  Hvor kjøper du Miss Etoile skålene i Bergen? 😀 Også lurer jeg på hvor det svart/hvit stripete pleddet er fra?

  • Eirin Kristiansen
   Kjøper de nede ved torget i en blanding av en blomster / interiørbutikk. Husker ikke navnet på den :O Ligger rett ved trekroneren. Pleddet er fra Ikea! Klem

 • lena
  Hei! Så fint du har det:) Hvor er den søte hundesengen fra? 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Takk, Lena! hundesengen er fra Midtun Zoo i Bergen 🙂

 • Åh! Du har en helt nydelig leilighet 🙂 Helt sikker på at du og kjæresten din får det minst like flott! Når jeg først er igang med å skrive vil jeg også spørre deg om hvordan du klarer å holde kreativiteten og lysten oppe når det gjelder bloggen? Skjønner at det vil hjelpe med lesere, men hva ville du anbefale meg å gjøre for å vekke oppmerksomheten til lesere. Skriver mye for meg selv, men ønsker også å dele mine tanker og ideer til andre 🙂 Er like fasinert over innleggene dine hver gang jeg klikker innom bloggen din, absolutt min favoritt! 🙂

  • Eirin Kristiansen
   Tusen takk, Malin! Håper vi får det ENDA finere i det nye hjemmet vårt 😀 Lysten er alltid på plass, men kreativiteten går i berg og dalbane. Det er helt vanlig! Anbefaler deg å lese DETTE blogginnlegget. Synes det er så inspirerende og finner alltid tilbake til det om jeg skulle trenge inspirasjon 🙂 Stor klem!

 • Maren
  Hei.
  Gleder meg til å «hilse» på Billy:-)
  Lurte på hvor du har kjøpt boksen du har nespressokapslene i?
  🙂

  • Eirin Kristiansen
   Jeg også! Hihi.. Boksen med nespressokapslene kjøpte jeg i Nespresso sin egen butikk i sentrum 🙂 Tror de har den på nettbutikken også!

 • Åh! Du har det dødsfint 😀 skulle virkelig ønske jeg var litt flinkere med interiør og det å holde det ryddig.. Haha! Gleder meg sånn til du skal vise oss den nye leiligheten, for den blir sikkert helt smashing!

 • Elisabeth
  Hei 🙂 hvor er den snøkulen fra? 😀 Sykt fin!!

  • Eirin Kristiansen
   Den er fra en suvenirbutikk i Paris 🙂

 • Charlotte Nygård
  Du har det så utrolig fint og jeg elsker stilen din! =D
  Du har så mange motiverende idéer og jeg beundrer pågangsmotet ditt! =D
  Har lett over alt etter en lignende lysestake for å ha på gulvet, men har enda ikke funnet
  en jeg liker :/ Hvor har du fått tak i den du har? =D
  Lykke til med Billy! Han er heldig som får bo hos deg <3

  • Eirin Kristiansen
   Tusen tusen takk, charlotte <3 Lysestaken jeg har i gull har jeg arvet av pappa. Den er gammel. Synes det er vanskelig å finne fine lysestaker :/ Kanskje du kan google litt? Mye fint interiør på nett 🙂 Klem <3

   • Charlotte Nygård
    Åh beklager! :S Jeg leste igjennom kommentarene og trodde
    du mente at du hadde arvet den lille lysestaken av pappaen din :$ =D
    Ja, det er veldig mye fint, men det er så vanskelig å bestemme seg =D
    Skal lete videre! =D klem <3

 • Ingeborg
  Så fint du har det!<3 lurer på hvor de søte skålene dine i sort/hvit og gull med hjerter og striper er fra? Super fine!

  • Eirin Kristiansen
   Takk Ingeborg 😀 Skålene er fra Miss Etoile! Klem

 • Hanne
  Hei. Nydelig hjemme hos deg. Kan jeg spørre hvor det svart/hvit stripete teppe er ifra? 😀

  • Eirin Kristiansen
   Såklart du kan! Det er fra Ikea 😀

 • Hanne
  Utrolig fint du har det! Kan jeg spørre hvor det stripete svart og hvite teppe er ifra?:))

 • kristin
  hei 🙂
  er det peis du har?? den svarte med kahler vasen oppå, eller er det fake som alle kan ha?? 😉 har så lyst på sånn skjønner du 🙂 i så fall hvor er din fra?? og en ting til… synd du ikke er med mer på bloggerne, syntes du var best der 🙂
  klem

  • Eirin Kristiansen
   Det er ikke en ekte peis, men den gir veeldig god varme og ser ganske ekte ut med «flammene» inni. Den er fra Clas Ohlson 😀

 • Elsker den nye stilen, for den er ganske lik min! haha <3 Men det ble kjempefint og så er du jo så flink å ta bilder!

 • Benedicte
  Hei Eirin!:) Fin leilighet du har. Lurer på hvor du har kjøpt den lille svarte ovnen?:)

  • Eirin Kristiansen
   Hei Benedicte! Den er fra Clas Ohlsson 🙂

 • Hvor har du kjøpt den svarte/hvite kahler vasen? har du link? Og hvilken størrelse er det – medium? 🙂 Du har det så utrolig fint! Blir inspirert!

  • Eirin Kristiansen
   Den er kjøpt hos Glass Thomsen på Vestkanten 🙂 Tusen takk for det!

 • Hei Eirin 🙂
  Jeg lurte på hvilket program du bruker, for og lage sirkler og tekst på bildene dine?
  Som du har gjort på det første bilde i dette innlegget? 🙂

 • Hvor er den kurven du hadde blader i fra? Så koselig det var! 🙂

 • Malene
  Har lett lenge etter en liten hjørnesofa, men finner den ikke på nettet? 🙂 Veldig fint!

 • Gaea
  Hi there! Would you be able to share where abouts you bought your cream throw and cushions from?
  Oh and the sofa/couch! I love them!!!! I would love to have been able to translate this post! Thanks for sharing! 🙂

Comments are closed.