fbpx
Post contains adlinks

♥ ♥ ♥

I går snappet jeg en del fra kontoret, og det endte opp i flere hundre screenshots. Spesielt av den nye metallristen! Jeg husker en av dere tipset meg om en slik da jeg fikk meg kontoret, og endelig fant jeg den perfekte. Tusen takk! Det er fint å ha et veggheng hvor man kan oppbevare alt mulig dill av både nødvendigheter samt søt dekor. Det gir på en måte litt liv til veggen også! Jeg har alt fra personlige bilder til notatbøker, kalender og lysholder i min.

// Yesterday I shared some Snapshats from my office and I got a thon of screenshots, especially of the metal grid. I remember one of you told me to get one the day I got my office, and finally found the one. It’s nice to have something one the wall that I can store everything from necessities to decor in. 

· A sweet candle for Valentines, spreading love in my office ·

//////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////

• • •

· Get (almost) everything you see in my office HERE ·

En av mine favorttbutikker som dere kanskje allerede har skjønt er Lagerhaus, og her kjøper jeg det meste til kontoret samt dill og diverse til hjemmet. Alt fra krystallglass til søte kort, stearinlys, skåler, dekor.. Det er billig, og de har mange fine og unike ting! Jeg elsker å klikke meg rundt på nettbutikken deres i timesvis.. Alt dere ser på bildene er stort sett fra Lagerhaus, bortsett fra bildene på veggen som er fra Desenio, ananasen fra Princess og gullsaksen fra HAY. Men alt fra stålristen, klypene, I Love You kortet, lysholderen, duftlyset, papirmappen, kalenderen, kleshengeren.. Det har jeg kjøpt der.

// One of my favorite stores is without a doubt Lagerhaus, and I buy most of the stuff to my office here. I also like to buy stuff for my home like glasses, bowls, candles, decor etc. It’s cheap, and they have so many cute, uique and beautiful things! I love to hang out on they’re website searching for new stuff. All you see in these photos are mainly from Lagerhaus, except the pictures on the wall from Desenio, pineapple from Princess and scissor from HAY.

❥ Have a fabulous day!
– It’s weekend tomorrow already ϟ

13 Responses to Details at my office

  1. Alt her var jo kjempe fint 🙂 akkurat nå skulle jeg ønske at jeg også hadde kontor 🙂
    Ha en fin torsdag

  2. Såå inspirerende og kult!! Du har et fantastisk øye for detaljer, og jeg finner masse fine ting jeg ønsker meg her inne på bloggen din. Litt dumt for lommeboken, men veldig gøy ellers, hah!! Du er så dyktig. Denne bloggen er så gjennomført, og jeg synes du fortjener all skryt. Takk for at du har laget et lite fristed for meg, det er så kjekt <3 Stor klem!

  3. Hei! <3 De bildene som henger på veggen, har du kjøpt de noen plass eller har du printet de ut selv? Og evt hvordan har du printet de ut, på hvilke type ark?

Follow @ Instagram