annonse

Hei! Nå begynner ting virkelig å ta form i showroomet, og etter uker med oppussing og uendelige timer med maling var det som en eneste stor seier og endelig henge disse vakre bilder opp på veggene. Akkurat nå er det hele 35% rabatt og SALG hos Desenio i forbindelse med Black Friday, og med koden “eirin10” får du ytterligere 10% rabatt ut 30.november! (Koden gjelder ikke rammer, handpicked/personlige/collaboration posters)

No peeking in the bathroom!

Desenio har såå mange fine postere å velge mellom. Det føles som me-time å kikke gjennom det store utvalget deres og planlegge. Jeg kunne gjort det i timesvis! Når du får bildene hjem er et godt tips å legge bildene ut på gulvet, så legger du dem opp slik du ønsker resultatet på veggen. Da er det fort gjort og ikke minst enkelt når du først er i gang med å henge dem opp! Og for guds skyld – ikke glem meterstokk og vater, hehe.

.. Gode ting kan ikke nevnes for mange ganger; koden “eirin10” gir ytterligere 10% rabatt på salget. Du finner hele det store utvalget her. Kos deg med planlegging og fornyelse av hjemmet eller kontoret ditt!

Previous Post