annonselenker ·

Jeg elsker bruktbutikker.. Det føles som å gå på skattejakt for en god sak! Da jeg og en venninne var på hyttetur på Fusa for litt siden, skulle vi inn til sentrum om lørdagen for å handle litt til kvelden. Vi stakk en tur innom den lokale bruktbutikken, og kjøpte totalt fem blazere. Oversized herreblazere er definitivt et must-have i min garderobe, og dette ser jeg alltid etter på “skattejakt”! Denne er min favoritt.

T-skjorten og jeansen er fra Gina Tricot. Jeg har hamstret førstnevnte i alle farger, og flere av den hvite. Kvaliteten er helt magisk i økologisk bomull og tykk jersey. Håper de aldri slutter å selge den!

T-shirt: HER
Blazer: Vintage
Jeans: HER

Previous Post

2 thoughts on “Garderobefavoritt
fra brukt’n

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate