Jeg vet ikke med dere, men jeg synes det er kjedelig å vaske vinglassene mine for hånd. Det har aldri vært et tema å ta dem i oppvaskmaskinen, for oddsen for at de faller og knuser er alltid stor. Likevel blir de jo ekstra glansfulle ved maskinvask, og jeg kom over en helt genial duppedings som jeg bare tipse dere om..

Smart vinglassholder som kan brettes helt flat – tar med andre ord ingen plass når den ikke er i bruk. Den holder inntil 8 store og små vinglass, og “låser” de fast slik at de er stabile og sikret i vaskemaskinen. Altså, revolusjonerende! Man folder den ut, fester enkelt og greit vinglassene og plasserer den i maskinen.

Jeg kjøpte vår her hos Power. Et genialt gavetips til den som har “alt” også!

Previous Post
Next Post

7 thoughts on “Lifehack for
vinglassene dine

 • Charlotte

  Hva, har ikke alle sånn i vaskemaskinen fra før? Det har jeg alltid hatt i alle mine. Genialt hvis man ikke har da.

 • Oda

  Jeg har satt vinglassene mine i oppvaskmaskinen i flere år – aldri opplevd at de har knust der 😅 Det har vel heller skjedd ved uhell på andre måter.

 • Det er supersmart! Min vaskemaskin har sånn beholder innebygd fra før av og jeg vasker alltid vinglassene i vaskemaskinen og det går helt helt fint! Life changing clever litte things!<3

  https://siljealice.com

 • Åh, så genialt! Takk for tips!

 • Tonje

  Kommer skinnjakken fra Maele inn igjen?🤩

 • Mia

  Kan du lage et innlegg om hvordan du redigerer bildene dine? Så fine

 • Helene

  Heisann. For et godt tips 😀 Notert til venninne som har bursdag nå i juni!

  Har prøvd å tråle kommentarfelt i frykt for å gjenta spørsmålet, men fant ingen som hadde spurt om det før; Hvilket gulv har dere i utleiedelen? Vet dere skal ha “skikkelig” fiskebein i hoveddelen, men kan det stemme at dere har gått for en rimeligere variant her? Skal pusse opp selv og syns fargen på denne ser helt ut som det jeg er på jakt etter!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate