Barbent i gresset, rosé i glasset, og Yatzy i solnedgangen.. Norsk sommer på sitt beste 🕊Jeg har sagt det før og sier det igjen – kan ikke forklare med ord hvor lykkelig jeg er i hjertet etter at vi flyttet hit! Det føles så riktig.. Og på dager som disse føles det som verdens beste ferie jeg aldri behøver å sjekke ut fra. Jeg håper dette bare er en smakebit på hva vi har i vente. Etter noen slag med Yatzy skiftet vi til treningstøy og spaserte opp til Fløyen. På veien ned skulle M absolutt finne snarveier til oss, og plutselig endte vi opp på verdens fineste, skjulte utsiktspost. Vi kom ikke hjem før over midnatt, og det er en kveld jeg sent vil glemme. Jeg er så takknemlig for han, B, vårt nye hjem og livet vi har skapt sammen!

Previous Post
Next Post

12 thoughts on “En magisk
sommerkveld

 • Tonje

  Hvor er den nydelige kjolen og skoene fra?😍😍

 • Så hyggelig! Ønsker dere all lykke.

 • A

  Åå, Bergen er virkelig favorittbyen på sånne dager som det!
  Det nye nabolaget ditt ser heeeelt nydelig ut. Skjønner godt at dere stortrives <3
  Hvor er kjolen din fra? Den så veldig fint ut!

 • Julie

  Herregud, så innmari hyggelig å lese at du har det så fint <3 håper du får en helt fantastisk sommer!! Er det forresten muligheter for å kjøpe den vesken/bagen fra klesmerket ditt?

  • Tusen takk det samme, Julie <3 Det er dessverre ikke det per dags dato, men vurderer å produsere den da det er veldig høy etterspørsel så følg meed :*

 • Bell

  Nydelig med norsk sommer og all idyllen som hører med =) når omtrent kommer neste kolleksjon fra Maele ut for salg..? God helg! Ps: blir ikke bildene med vin ulovelig fremvisning mtp.alkoholloven?

  • Absolutt 🙂 Den har dessverre blitt utsatt grunnet omstendighetene vi er i nå, men forhåpentligvis snaart! Og når det gjelder bilder av alkohol er dette ikke lov når det er i forbindelse med reklameinnlegg. Men private bilder er lov 🙂 God sommer!

 • Kristin

  Du tar alltid så fine bilder! Hvordan redigerer du de? <3

Comments are closed.

Translate