.. Det føles i hvert fall som årets første, ordentlige sommerdag! Jeg startet dagen med et møte i byen, og deretter tuslet jeg litt rundt i butikker og kjøpte needs som har stått på handlelisten en liten stund. Alt fra kolokrem (til brynene), nose strips, stearinlys, ny facial mist, eyeliner… Småting jeg har gått tom for! En bukett med blomster ble også med meg hjem. Det ble bare varmere og varmere for hvert minutt, så strikkegenser og kåpe var ikke akkurat et heldig antrekk å kle på seg. Jeg strippet ned til t-skjorte i bilen, plasserte solbrillene på nesen, kjørte rett hjem og skiftet til sommerkjole. For første gang i år, faktisk!

S M O O T H I E

1 boks kokosmelk
1 håndfull frosne bringebær
1-2 ss chiafrø

· · ·

Sommerkjolen fant jeg på Zara for en liten stund tilbake og jeg synes den er så fin! Elsker den duse rosafargen, blomsterprintet og snittet.. Solbrillene er fra Gina Tricot og jeg digger den hvite rammen.

.. Nå skal jeg møte Cath! Vi skal gå tur sammen, og jeg kjenner jeg grugleder meg litt. Jeg har aldri vært i dårligere form enn jeg er nå, og ber til høyere makter om at Barry’s snart kan åpne igjen…

Previous Post

6 thoughts on “Årets første
sommerdag

 • Tonje

  Hvilke nose strips bruker du? 🌼

 • A-H

  Du ser helt smashing ut 🤩 og formtopper (og bunner 🙊) kommer og går for de fleste når livet i perioder blir hektisk / annerledes. Er det forresten et søyleepletre du har plantet i potte, eller et vanlig et? 😊

 • Ina

  Hvor er kjolen fra? 🙂

 • A

  Hei, er kjolen fra Zara? Har du link til den?

Comments are closed.

Translate