Jeg har virkelig funnet tilbake til treningsgleden den siste tiden, og derfor får jeg automatisk lyst til å fylle kroppen med sunn, god og næringsrik mat. Er det ikke rart hvordan det er? For når jeg er i en dårlig treningsperiode derimot, da er kostholdet også ofte dårlig. “Da betyr det ikke noe, uansett”.. Jeg blir motivert av å være motivert! Og akkurat nå er disse rundstykkene det beste jeg vet å lage. Til og med M har fått dilla, og sier at “han aldri skal spise rundstykker fra butikken igjen”. Det får vi nå se på, men…

Jeg har delt denne oppskriften før, men nå begynner det å bli noen år siden sist. Røren smeller du sammen på få minutter, og den krever ingen form for heving. Du har med andre ord rykende ferske rundstykker klar på under en halvtime! Og det beste av alt? De inneholder alt kroppen elsker til frokost: havregryn, egg, cottage cheese og frø. Blir det bedre? Med deilig pålegg er dette en vinner på frokostbordet.

Ingredienser:

4 store egg
375 g havregryn
375 g cottage cheese
1 teskje bakepulver
En klype salt
Sesamfrø

Slik gjør du:

Ha alle ingrediensene i en bakebolle, og bland lett med en stavmikser. Form runde rundstykker med hendene, dryss litt sesamfrø på toppen, og stek på 220°C i 15-20 minutter til de får en gylden farge.

.. Toppes med ditt favorittpålegg! Taffelost kan anbefales… Mmm

Previous Post

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Translate