🧦 Wearing cozy clothes
💫 Planning the new year
🧖🏼‍♀️ Face masks and self care
🍿 Watching movies

.. Nå er det ikke mange dager igjen av 2019 og jeg nyter dem til det fulle. Jeg koser meg sånn hjemme at jeg har nesten ikke lyst til å forlate leiligheten! Det kommer til og føles så tomt her når juletreet skal ned… Men samtidig er det alltid godt med en ny og fresh start. Denne helgen har vært magisk, rolig og i grunn alt jeg kunne ønsket meg. Vi har sett en hel haug med gode filmer, spist sene frokoster, jeg har fått trent litt igjen, og nå pakker vi til Geilo hvor nyåret skal ringes inn. I morgen tidlig kjører vi og jeg gleder meg sånn!

Kveldene i stuen er så fine, nesten som et eventyr. Jeg elsker å slå av alle lysene slik at juletreet og de levende lysene kommer til sin fulle rett! I går kveld laget Magnus nachos, og vi så hele fire thrillere til langt på natt.. Det var litt godt å bytte ut julefilmene! Vi så Escape room, The Prodigy, Fractured og Before I Wake. Alle var så bra – de må dere bare se.. Håper dere har det fint og nyter romjulen. God klem!

Previous Post
Next Post

1 thought on “Spending the last days of 2019 like…

Comments are closed.

Translate