🌮 Ringe helgen inn med å spise fredagstaco hos pappa, knitring i peisen, å kose med Linus. Det er liksom ikke ordentlig helgefølelse uten at jeg har tilbragt starten av fredagskvelden sammen med dem!

🌲På lørdag har jeg veldig lyst til å starte morgenen med en lengre tur og deretter dra hjem å bake. Dere vet jo hvor glad jeg er i det! Da slapper jeg av og koser meg. Ekstra hyggelig når det er så kaldt ute. Brrrr!

🍷 Lage en bedre lørdagsmiddag sammen med M, god musikk og litt rødt i glasset.

🍿 .. Etterfulgt av innekveld med Skal vi danse på skjermen. Beste jeg vet!

♻️ Som et resultat av ryddingen her forleden; kjøre ting til Fretex, samt legge ut litt skatter fra klesskapet som fortjener nye eiere på Tise. Alltid godt med en liten opprydning i garderoben til ny (vinter)sesong!

🌱 Potte om Strelitzia planten min. Den holder på å få et stort, nytt skudd og det er SÅ gøy! Haha.. *nerd

✈️ Planlegge schedule i Paris. Herregud, vi reiser på tirsdag for å skyte bilder til min egen kampanje! Hyyyl. Dette har jeg ventet på i mange år. Føles helt uvirkelig! Jeg gleder meg SÅ mye til å dele det med dere.

· · · · ·

.. Hva er planene deres for helgen? ♥

Previous Post
Next Post

17 thoughts on “Denne helgen skal jeg …

 • Maria

  Dette innlegget likte jeg! Takk for inspirasjon! Jeg skal på gjenbruksstasjonen med papp og søppel, og trene. 💕 ellers vil jeg bare ta det med ro og hente nye krefter. Klem!

 • Sofie

  Hva heter du på Tise?🥰

 • Isabella

  Hvor er genseren din fra?❤️

 • Julie

  Åh, har virkelig savnet Linus! Håper å få se et bilde av han snart, tihi❤️
  I dag har det vært full avslapping hjemme med litt husarbeid, pizza og skal vi danse. I morgen er det første farsdag her i huset, noe som blir veldig stas☺️❤️
  Ønsker deg en fiiin søndag!

 • Vickie

  God tur til Paris! 🙂

 • Kine

  Hei Eirin!
  Jeg og mannen min skal feire nyttårsaften i Bergen, har du tips til hva man kan gjøre når man er en weekend i Bergen? Hva må man få med seg? <3
  Fikk boken din i posten for ikke mange uker siden, er helt forelsket i den og gleder meg sånn til å starte på den i januar!!
  Stor klem <3

  • Hei Kine! Så kjekt at du har bestilt boken min. Håper du vil elske den <3
   Nyttår i Bergen kan dere se frem til! Vet ikke om dere har planer på nyttårsaften, men hvis ikke - ta turen (eller banen) opp fløyen! Det er det en helt vanvittig fin utsikt hvor man ser fyrverkeri fra hele byen. Ellers ville jeg spist middag på Bjerck, dratt på Bubbles & Brunch på Hotel Norge, og generelt bare tuslet rundt i den fine byen :* Kooos dere!

 • Aurora

  Hei Eirin <3
  Så fint innlegg, takk for inspirasjon! Fulgt deg i mange år, og liker virkelig stilen din så godt! Håper det går bra med Linus <3
  Jeg lurer på det samme som hun over, bare med venninnegjeng. Jeg bor her for å studere men har aldri feiret nyttår her. Noen tips til hva en venninnegjeng kan gjøre som kommer på besøk hit på nyttårsaften? Er det noen fine steder å være hvor det skjer litt som du vet, eventuelt noe gøy å gjøre i byen til nyttår?
  Stor klem <3

  • Hei Aurora <3 Så skjønn du er! Jeg deler tipsene som jeg skrev til Kine over her. Håper dere får en kjempefin feiring i Bergen! Klem

   - Vet ikke om dere har planer på nyttårsaften, men hvis ikke - ta turen (eller banen) opp fløyen! Det er det en helt vanvittig fin utsikt hvor man ser fyrverkeri fra hele byen. Ellers ville jeg spist middag på Bjerck, dratt på Bubbles & Brunch på Hotel Norge, og generelt bare tuslet rundt i den fine byen :* Kooos dere!

 • Åh, det høres ut som du har hatt en flotters helg hvis du gjorde alt dette hyggelige!:D<3

  https://siljealice.com

 • Åhh, mys! Känns som att det var längesedan jag kommenterade (men jag läser!) så jag ville nog egentligen bara säga hej. <3 Hoppas du hade en supermysig helg och att du hann med det du ville. Ha en fin resa till Paris! Kram!

Comments are closed.

Translate