Annonse

Teddy jacket: HER
Half moon saddle bag: HER
High neck organza blouse: HER

Floral embroidery bra: HER
Mid rise suit pants: HER

Endelig er det freeedag! Det er lite som slår den følelsen. Planene mine for helgen er det vanlige – fredagsmiddag hos pappa etterfulgt av en rolig kveld. Lørdag derimot har jeg avtale med en venninne, og vi skal først kikke litt i butikker i byen før vi skal ta noen drinker. Jeg har allerede antrekket klart, jeg!

Min dilla på organza topper er enda på topp, og jeg falt pladask for denne fine i en delikat nude farge. For å «roe ned» looken litt på dagtid, styler jeg antrekket med teddy jakken. Den holder meg dessuten god og varm i høstkulden! Jeg setter pris på et lyst og fresht antrekk på en mørk høstdag.

NA-KD slår til med hele 20% rabatt denne gangen, og koden er gyldig i én uke. Hvis du har lyst på litt mer inspirasjon til fine høstantrekk må du følge med på stories på søndag! Da skal jeg dele mange flere godbiter i en aldri så liten haul. Håper dere får en magisk helg mine venner! Stor teddy klem fra meg og B.

Previous Post
Next Post

7 thoughts on “The perfect weekend outfit from NA-KD

Comments are closed.