annonselenker

God søndag! Håper dere har hatt en fin og deilig helg. Jeg er fremdeles i innrednings-modus, og med tanke på at vi har et helt hus på tre etasjer å innrede holder jeg øynene åpen for salg. Jeg stakk innom Rum21 i morges for å se på plant boxes fra Ferm Living, og så tilfeldigvis at de har en stor kampanje på belysning ut søndagen! Jeg vet at mange av dere er like glad i interiør som meg – så dette er en vennlig heads up. Her er kommer litt belysningsinspirasjon! Både lampen jeg har fra Menu i trappeoppgangen og den store taklampen min i stuen er på salg (jeg har XL, men de har også flere størrelser).


Eos fjærlampe XL: HER
Plant box fra Ferm Living: HER
Drømmelampen i messing fra Menu: HER

· · · · · ·

Planteboksen fra Menu har jeg allerede, og jeg ble skikkelig inspirert av hvordan den var dekorert på bildet jeg fant over, at jeg måtte rett inn på soverommet å gjøre om på min. Nå har jeg satt bordlampen fra Menu oppi den, sammen med litt levende lys og bøker. Ble så hyggelig! Til og med M var enig…

Franklin lysekrone fra Menu: HER
Lignende vegglampe: HER
· · · · · ·

Lampen i trappen fra Menu har jeg hatt i over 2 år nå, og den gir så varmt og fint lys i trappen! Den blir definitivt med i flyttelasset. Ellers sitter jeg tullet inn i teppet i sofakroken og venter på at M skal komme hjem fra huset. Han har overraskende sterke meninger om interiøret vi skal ha, så nå manner jeg meg opp til en “overtalings-tale” på belynsningen jeg har lagt i handlekurven. Wish me luck! Haha.. Håper dere nyter søndagskvelden og kooser dere! Klem

Previous Post
Next Post

18 thoughts on “La oss snakke om belysning

 • Det med den planteboksen var genialt og ikke noe jeg har tenkt på! Takk for tips!
  Har også endelig fått medoinog om at jeg får boka (signert) i morgen, jeg gleder meg noe helt sjukt til å få den i hendene mine!

 • Bell

  Belysning har så mye å si 🙂 Fikk du ikke solgt leiligheten? Har du to Dalma-tepper eller ett?

 • Maren

  Jippi for at bloggen er oppe igjen ✨🧚🏻‍♀️❤️Savna deg🥰
  Du så døds stilig ut i den sorte dressen du hadde på boklanseringen 😍Hvor er den fra??

  Klemklem 🧚🏻‍♀️

 • Liv

  Håper ikke designet ditt på bloggen skal være slik det er nå.. Veldig rotete og finne fram, altfor mange bilder på «framsida» når du kommer inn på bloggen, i tillegg er de forkortede versjonene av innleggene veldig uoversiktlig…. Krysser fingrene for at dere jobber med nytt og mer ryddig design.

 • Silje

  Noen mulighet for å åpne bloggen din i det formatet den var før? 🙂 Har bare lyst til å scrolle nedover, ikke trykke inn på hvert innlegg <3

 • Maren

  Hei😍😍
  Jippi for at bloggen er oppe å går igjen🙌🏻🥰

  Hvor er den sorte dressen fra du hadde på lansering av boken din?? Dødsfiin🧚🏻‍♀️❤️
  Klemklem

 • S

  Kan du være så snill å bytte tilbake til gammelt design? Det er så utrolig tungvindt å drive å bla mellom hver post, spesielt på mobilen🙈❤️

 • Åh, her var det mange fine lamper! Selv har jeg lampe nr 3 med dimmer på soverommet – suuuperfin og veldig praktisk med dimmer på soverommet!<3

  https://siljealice.com

 • Ida

  Hei!
  Lurer på hvor de fine vegglampene du har på stuen er fra? De er så anonym på veggen, men samtidig så fin!

Comments are closed.

Translate