annonse: inneholder adlinks

Boken min: HER
Goddess vase: HER
Sylindervase: HER
Lysestake: HER

Denne uken har gått fort, og det føles nesten uvirkelig at det er fredag i dag. På onsdag fikk jeg boken min i hendene for første gang, og jeg satt i 6 timer og signerte bøkene til dere som har forhåndsbestilt. Gjett om det var stas! Ikke for håndleddet, men.. Haha. Ellers har hjemmet fått en liten makeover!

Si hei til mitt nye Dalma teppe! Det er litt heftig, men såå kult. Har aldri sett lignende før! Tror det blir rått i huset med litt roligere interiør. Inntil den tid skal puffen ut og en svart pute inn! Det får bli helgens lille putle-prosjekt. Akkurat nå skjer det litt for mye i stuen for mitt øye. Teppet finner dere her!

Gjett om det var stas og endelig dekorere med min egen bok. Det har jeg gledet meg til!

Denne uken har vært hektisk bak kulissene og det er mange baller i luften. Når jeg først har hatt tid til å finne roen på kvelden har jeg vært litt sånn… Nedstemt? Klarer ikke helt sette ord på det. Har kanskje noe med å gjøre at Billy enda ikke har blitt frisk, og nå har det gått over en uke. Det er skikkelig utmattende og hele tiden være på vakt. I natt kastet han opp tre ganger – og slik går dagene. Ber om at dette er over snart! Vet liksom ikke hva mer vi kan gjøre enn å gi han skånekost og medisiner. Det bekymrer meg at det ikke fungerer som det skal. Likevel skal det sies at han ikke er i nærheten av slik han var forrige uke. Han har masse energi og ser tilsynelatende bra ut! Men det er så rart at han fremdeles kaster opp? Magnus og jeg bytter på å være hjemme med han (våger ikke la han være alene), så i dag blir det bare jeg som skal på fredagsmiddag til pappa. Når kvelden kommer har jeg planer om å koble ut med baking – kan ikke huske sist jeg gjorde det. Det er jo tross alt kanelbollens dag i dag! Verdens beste unnskylding for å svinge seg på kjøkkenet! Hehe..

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “Weekend O’ clock

 • Irene

  Hei. Har du noe rabatt kode til hairlust nå ? 🙏😀

 • Interiøret er ON.POINT girl! 😀 <3
  God helg! <3

  https://siljealice.com

 • Elise

  Åååh jeg fikk boken din i posten idag!! SÅ fin!😍🙌🏼Gleder meg til hyttetur i Kragerø neste helg, da skal boken din nytes med noe godt i koppen❤️Håper helgen din blir superfin og mange gode tanker til nydeligste Billy🥰

 • Andrine

  Boken din kom i posten i dag og gjett om jeg var i ekstase ❣️ Jeg har gledet meg helt siden den forrige 😍 Bøkene er så gjennomførte og nydelige, og ikke minst inspirerende og motiverende (det er forresten alt du gjør)❣️ Perfekte coffetable bøker som jeg blir inspirert bare av å se på (og selvsagt av å lese) 😍 Takk for at du er deg, og deler og inspirerer 🥰

 • karen

  Hei jeg spør igjen jeg, hvor har du kjøpt puten din fra Layered? 😀 er det en mulighet for at du vil selge den?

 • Christine

  Hej – jeg ved ikke hvad Billy fejler – men har i tjekket for betændelse i bugspytkirtlen/Pankreatitis?:
  https://www.netdyredoktor.dk/hund/sygdomsleksikon/b/betaendelse-i-bugspytkirtlen/
  Det havde vores hund – og det gør at han stadig den dag i dag kan kaste op – vi giver ham slet ikke hundemad længere. Kun ris, pasta, let fisk, kylling, kød – men andre ord fedtfattig mad – og så får han vitamintilskud drysset på maden.
  Måske det kan hjælpe.. <3

 • Ingvild

  Fikk boken din i dag og guud så fin! Båte innhold og utseende 😍 dette har du virkelig fått til!! Men lurte på om du kunne legge ut «mål for» i PDF form på bloggen? Jeg (som du skriver) elsker å notere for hånd og hadde vært supert hvis man kunne printe ut «mål for» og ha liggende og ikke bare i boken?🤩.

 • Christine

  Sykt kult gulvteppe! 😀 og nå har jeg bestilt boka di, gleder meg til å lese <3

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *