Lei av frokosten? Da du prøve denne solskinnsskålen! Nå som vi går mot høst og dager som stjeler litt ekstra energi (les: mørketiden) er det utrolig viktig å starte dagen med en frokost som gir deg overskudd lenge. Personlig elsker jeg den klassiske brødskiven med hvitost – men jeg føler meg ofte trøtt etterpå! Og det er ikke spesielt gunstig når man har mye på agendaen. Jeg har spist denne “bowlen” hver dag hele uken, og jeg har virkelig følt meg bra! Mmm..

Bringebær, blåbær, banan, jordbær
Peanøttsmør, müsli, honning, melk
.. Og en god dæsj kanel, om du vil!

Fyll skålen med freshe bær og banan, en god klatt med peanøttsmør og din favoritt müsli (her har jeg brukt Supermüsli fra Bare Bra, den finner du blant annet hos Rema). Fyll opp med melk, litt honning, og topp med kanel om du liker det. Da får du i deg alt kroppen ønsker seg på morgenkvisten!

Sunt og latterlig godt! Ha en fin dag og ta gjerne en titt på denne listen om regnværet føles litt ekstra tungt i dag!

Previous Post
Next Post

1 thought on “Breakfast bowl

  • Maria

    Hei Eirin <3
    Jeg elsker virkelig bloggen din, og jeg syns det er så koselig å lese i arkivet og kategoriene dine, men det hadde vært så mye enklere å lese fra arkivet dersom det ikke står som ett og ett innlegg, men heller som bloggforsiden din er ( at man blar nedover bare) så hadde hvert så bra om du hadde hatt lyst å endre litt på det <3
    Håper du skjønner hva jeg mener 🙂
    Mvh Maria

Comments are closed.

Translate