Livets beste 17. mai feiring uten tvil! Herregud for en magisk dag. Klokken 04:30 ringte vekkerklokken, og da var det bare til å hive seg i bunaden og sette kurs mot huset. M og jeg rigget til frokost, og 07:30 kom vennene våre på rekke og rad inn døren. Vi spiste frokost sammen på takterrassen og jeg får sommerfugler i magen fremdeles av å tenke på den gode stemningen! Etter frokost spaserte vi ned til hovedprosesjonen og deretter dro M og jeg for å møte familien til lunsj. Det var så hyggelig å møte mormor og morfar igjen! Etterpå dro vi tilbake til huset, og plutselig var hele vennegjengen samlet hos oss igjen! Hit ble vi helt til solnedgang (see så fint det var ↑) før vi dro ut og feiret resten av kvelden sammen. Klokken 04:15 sjekket M og jeg inn på hotell, så man kan mildt sagt si at dagen var vellykket. Ville aldri at den skulle ta slutt! Herregud så heldig vi er som har så mange fine mennesker i livet vårt. Blir rørt!

I dag har vi vært og ryddet i huset, hengt finstasen til lufting og slappet av. Resten av søndagen står grilling med naboene på planen! FOR en helg. Håper dere storkoste dere på 17. mai og at dagen levde opp til forventningene! Var SÅ koselig å hilse på flere av dere forresten – blir helt varm i hjertet ♥

Previous Post
Next Post

8 thoughts on “Årets 17. mai feiring 🇳🇴

Comments are closed.