annonse: kjolen er en gave fra Camilla Pihl Wear

1. Jeg bruker Sleep Cycle appen som vekkerklokke. Ikke bare tracker den søvnkvaliteten din (veldig morsomt og interessant å følge med på!) men den vekker deg også når du er i en lettere søvnfase, slik at du ikke føler deg så trøtt når du våkner.

2. Oppdaterer meg. Dette har blitt min lille ‘koserutine’ på morgenen. Før jeg står opp av sengen sørger jeg for at jeg er oppdatert på siste nyheter, og jeg leser meg gjennom de ulike nettavisene.

3. Står opp, gjør en god strekk, slipper inn frisk luft på soverommet og rer opp sengen for en god ‘statement’ for resten av dagen.

4. Deretter renser jeg ansiktet og påfør en oppfriskende dagkrem.
Tips; oppbevar gjerne dagkremen din i kjøleskapet! Da kvikner du litt ekstra til, samt de-puffer hovent ansikt etter nattesøvnen.

5. Gir kroppen min en innvendig dusj med et stort glass vann før frokost. Dette bringer mange helsefordeler med seg, også!

6. Ikke alltid, men de dagene jeg har god tid mediterer jeg 10 minutter på balkongen før jeg starter dagen. Da føler jeg meg så mye bedre, hele dagen!

 

 

 

Og du? Kle på deg noe fint på morgenkvisten for et lite feelgood boost. Enten en luftig kjole eller noe fint ‘home wear’..!

Håper tirsdagen din blir helt super og at det er litt godt å komme tilbake i rutiner igjen til tross for en deilig påske!

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “6 steg │ Morgenrutinen min

Comments are closed.