Mandaaag..! Du vet de dagene du våkner opp og bare kjenner at hele kroppen og hjernen er innstilt på at dette blir en (unnskyld) dritt dag? Du vil ingenting, orker ingenting, har ikke matlyst, motivasjonen er lik null og du vil bare sove.. Slik hadde jeg det i dag, og jeg satt slik som dette i stuen og stirret inn i veggen. Haha, jeg ler meg ihjel av det bildet – det passer i så mange settinger og Cath og jeg sender det til hverandre ofte. Mood, liksom! Døør…

Vel, heldigvis klarte jeg å snu om tankegangen og bestemte meg for at dette skulle bli en BRA dag. Jeg sminket meg, hoppet i noe comfy og fint, kjørte til huset og tok mål som vi trenger til renoveringen. Midt mellom slagene kjørte jeg og hentet litt takeaway – verdens beste Poke bowl fra iSushi! Hvis du noen gang er på farten og vil ha noe fresht og sunt – da må du prøve denne! Jeg bestiller den 90% av gangene jeg kjøper takeway (ellers pizza, hehh)

Soft tones. Jeg var så lei av jakke-været i morges at jeg heller tok på meg ullundertøy under strikkegenseren!

.. I kveld kommer familien på besøk og vi skal bare slappe av og kose oss! Myk avslutning på en mandag som ikke ble så verst som fryktet likevel. Håper dere har hatt en fin start på uken og at dere kooser dere i kveld! Tenn litt lys, sett på en god serie og finn roen i sofakroken. Klem 🐻

Previous Post
Next Post

9 thoughts on “Måndagsbarn

 • Susanne casandra solås
  Sånne mandager er noe dritt men bra at mandagen ikke blei så vært likevel 🙂 kan jeg spør hvor buksen er fra?:)

 • Synne
  Kan du tipse mer om klær? legge ut favoritter fra nelly for eksempel. Du har en utrolig fin stil, og blir veldig inspirert av deg <3

 • Emma
  Hei
  Hvor er skoene du har på deg fra? 🙂

 • Haha, jeg likte bildet jeg, synes det var kult! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • Maren
  Du er bare herlig🧚🏻‍♀️✨😍Og eeelsker stilen din😍😍 hvor er genseren og buksa fra?🙏🏻😘
  God kveld til deg

 • Benedicte
  Spennende! Det hadde vært så gøy om du la ut mer fra renoveringen! Feks hva slags gulv og farger på kjøkken? 🙂 du er den beste inspirasjonskilden!

  • Så koselig å høre!! <3 <3 Nå ble jeg så glad! Jeg skal dele ALT med dere når vi setter i gang med renoveringen 😀 Venter til vi har 'flyttet' hjem fra Marbella - i september. Klem!

 • Ibland har man såna dagar, det är liiite skönt att ibland bara «japp, det är en skitdag men jag bryr mig inte» och så låter man det bara vara en dålig dag haha. Ibland behövs det! Men det är ju bra om man lyckas vända dagen till något bra också <3 Vad fin du är! En sån där tröja har jag också, den är så himla myyysig!

Comments are closed.