I dag er det ‘The international day of happiness’. Jeg håper du tenker litt ekstra over hva som gjør deg glad, og ikke minst hvordan du kan glede andre. Spread some looove! Det er så lite som skal til. Jeg blir våt i øynene og puster blir tyngre når jeg tenker på meg selv på denne dagen for ett år tilbake. Da var jeg dypt fanget i ‘mørket’ og så ikke glede i noe som helst. Jeg følte ingenting. Alt var bare.. tomt? Vel, i dag er jeg mer takknemlig for livet enn hva jeg noensinne har vært og det tunge året mitt lærte meg å leve på nytt da jeg endelig klarte å rive meg løs. Som jeg alltid sier til meg selv – happy cause I’m happy.

    

Små ting som gjør meg glad.
· · · · · · · · · · · ·

Danse barfot.
Vitsene til pappa.
Kjærligheten fra hunden min.
Lukten etter regn og nyklippet gress.
Når solen lager mønster i leiligheten.
Når en ny sang treffer meg rett i hjertet.
Nyvasket sengetøy mot nydusjet kropp.
Litt me-time på en vanlig ukedag.
En god kopp kaffe.
Levende lys.

Den vakre kjolen er på salg akkurat nå, og du finner den her.. 🌙

Previous Post
Next Post

23 thoughts on “International happiness day

 • Bell

  🌠⭐🌠 Så fint å finne mye glede i “småting” – det er faktisk en kunst i dagens samfunn syns jeg. Ha en strålende kveld og uke 💗

 • M

  For en fin bloggpost. Du er så flink å spre glede og positivitet på bloggen din, og det setter jeg stor pris på – kanskje spesielt de dagene ting er som vanskeligst. Tusen takk for det! Håper du har en super dag <3

 • Susanne casandra

  For noe fine bilder av deg !

 • Sara

  Takk for påminnelsen,du inspirerer ❤️Hvilken størrelse har du i kjolen?

 • V

  Det er så fint å lese at du fikk det bedre, og at du deler med oss! Snakket du med psykolog, eller gjorde du noe annet for å komme ut av «mørket»?
  Ha en fin kveld, klem!

  • <3 Ja, jeg gikk fast til psykolog hver uke. Leste også en hel del selvhjelpsbøker, utførte øvelser hjemme (kognitiv terapi) ++ og det hjalp meg masse :) Klem!

 • Tina

  Hvordan redigerer du bildene dine spesifikk? At de blir så beige på en måte liksom

 • Elise

  Nydelig kjole😍 Hvilken størrelse har du?

 • Guro

  Ville bare stikke innom en torsdags morgen for å si at du inspirerer meg så mye! Du får meg til å se de små gledene i hverdagen. Din holdning og positivitet her på bloggen har gjort noe med mitt humør! Stå på videre💪🏼

 • anna

  Det står at kjolen er uforet. Hva har du under kjolen på disse bildene, den ser jo ikke gjennomsiktig ut på deg?

 • Maren

  Hvilken str har du i holweiler buksa?😍😍🦋dødsfin!!!!!
  Må bestille på nett
  Klemklem🧚🏻‍♀️

 • Superfint blogginnlegg!<3 Jeg kan virkelig skrive under på alt på listen din, så mange fine småting som gjør livet ekstra fint! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • Jenny

  Synes ikke noe om at du benytter annonselenker i en post som denne. Det sender blandede signaler.

Comments are closed.

Translate