SKIN: CHARLOTTE TILBURY WONDER GLOW
CLARINS NEW SKIN ILLUSION FOUNDATION #AUBURN
CHARLOTTE TILBURY MAGIC AWAYCONCEALER #FAIR3
CHARLOTTE TILBURY HOLLYWOOD BEAUTY LIGHT WAND #SPOTLIGHT
THE BEST SETTING POWDER EVER: LAURA MERCIER #TRANSCLUSENT
MAC MINERALIZE NATURAL SKINFINISH POWDER #DARK DEEPEST
BROWS: ANASTASIA BROW POWDER DUO #MEDIUMBROWN
ANASTASTIA BROW WIZ #MEDIUMBROWN
BENEFIT COSMETICS 24-HOUR BROW SETTER #CLEAR
EYES: MAKEUP MEKKA BACK TO BASIC PALETTE
DIORSHOW ICONIC MASCARA #BLACK
LIPS + SCENT: CLARINS INSTANT LIGHT LIP BALM PERFECTOR #06ROSEWOOD
MON GUERLAIN EAU DE PARFUM (MY NEW FAVVV PERFUME)

Previous Post
Next Post

26 thoughts on “VLOG │ How I do my makeup (glow!)

 • Lena
  Har du naturlig fall i håret eller har du laget de selv? Såå fint hår 😍

 • Madelen
  Hver gang du ordner sminkevideo må jeg ha ALT du bruker😂 blir jo ruinert! Du er så utrolig vakker altså❤️ HVOR får du kjøpt den highlighteren!? Så de har den på div utenlandske nettsider, men da blir det vel toll å hele den pakka, eller hvordan løser du det?😏mihi!

  • Haha, åå! Skjønne du ❤️ Jeg kjøper den hos Sephora! De sender til Norge 😀 Der legger de inn tollkostnadene i kassen slik at du ikke får noen overraskelser. Klem!

 • marie
  Hadde ønsket at du zoomet enda lengre inn når du gjør slike tutorials, men ellers en fin video 🙂

 • Anonym
  Hei Eirin, du stråler virkelig om dagen og det merkes at du har det bra- det gjør meg så utrolig glad!❤️
  Dette har ingenting med videoen å gjøre, men jeg hadde håpet du kunne svart meg likevel.

  Jeg har ila av tiden fra barneskolen-videregående gått igjennom ulike «epoker» om man kan kalle det for det, med mobbing og utfrysning på ulike plan og arenaer.
  Alt fra fysisk vold til mer psykisk vold.
  Det fysiske er jo så klart vondt men det har ikke satt like store spor som det den psykiske volden har gjort, jeg har til enhver tide blitt fortalt at jeg ikke er god nok- det gjør noe med deg som menneske.
  Nå har jeg startet på høyere utdanning og var klar for å starte med nye blanke ark, utad ser jeg «vellykket ut». Jeg har venner, får oppmerksomheten fra guttene til enhver tid og i følge alle ser det ut som om jeg bare «lever livet» og har «drømmelivet».

  Men det er så langt ifra virkeligheten som man kan komme. Jeg har panikkanfall i hytt og pine, det kan komme av den minste ting, det skal ikke mye til før en god dag er totalt ødelagt og jeg prøver virkelig å kjempe meg gjennom hver dag så folk ikke skal skjønne hvor tungt og vanskelig det er.

  Jeg var dessverre også sammen med en gutt i 3år som hver dag fortalte meg at jeg ikke var god nok, stygg, feit, ingen ville ha meg, jeg kom aldri til å finne noe bedre enn han og reglen fortsatte, han var også utro gjentatte ganger.
  Summen av alt dette har gjort meg så forferdelig usikker på meg selv og jeg savner å kjenne på «lykkefølelse» og mestringsfølelse.
  Jeg går til psykolog for å snakke ut om alt som har skjedd tidligere for å bearbeidet det, men jeg vet du har hatt en tung tid og jeg lurte på om du hadde noen tips til hva annet jeg kan gjøre for å bli meg selv igjen.

  Gjennom hele denne tiden har det eneste konstante i livet mitt vært bloggen din, og jeg husker enda første gangen jeg kom over den.
  Det var ett innlegg om trening og du hadde på en blå treningstopp, det fantes mange som skrev om trening, kosthold, mote osv men du traff meg så veldig på måten du skrev, og måten du virket som person.

  Det har for min del fremstått som at du alltid har hatt gode intuensjoner for dem rundt deg, ønsket å stille opp og være god nok for alle -det er slik jeg også er.
  Dessverre når man er slik er det ikke sjeldent at man blir utnyttet og skuffet.

  Det jeg prøver å si er at jeg på en måte har opplevd deg som en «bestevenninne» og «søster», hvis jeg hatt det kjipt har jeg gått inn her for å lese litt og hvis jeg har hatt det bra så har jeg sjekket ut inspirasjon. For det har du virkelig vært, en sann inspirasjon!
  Det er rart å si men hvis jeg har stått i en vanskelig situasjon, så har jeg tenkt litt slik «hva ville Eirin gjort»

  Det jeg lurer på er om du har noen tips til hvordan man kan bli glad i seg selv igjen og skjønne at jeg er god nok som jeg er.
  Jeg skjønner teorien på det, men å utføre det i praksis virker umulig for tiden. Da folk er intressert i meg for «utseende» mitt, men med engang de blir kjent med meg virker det som om de ikke syntes det er så spennende lenger.

  Klem❤️❤️❤️

  • Kjære deg ❤️ Jeg har svart deg på mail. Klem Eirin

  • Sarah
   Hei anonym
   Jeg ville bare si at det du skrev rører meg. Det er så trist å lese om hvor vondt du har hatt og har det. Jeg sender deg mange hjerter og varme tanker og håper du føler deg bedre med tiden. Du er god nok akkurat som du er. 💛🧡❤️

  • Helene
   Sender deg en klem, anonym❤️❤️❤️

 • Lina
  Kjempefin og inspirerende sminkevideo 😀 jeg lurer på hvor du får tak i produktene fra Charlotte tilbury?

 • Mari
  Hei, hvor kjøper du CHARLOTTE TILBURY MAGIC AWAYCONCEALER #FAIR3 ? ☺️

 • Gøy med video! 😀 Ja takk til flere slike i fremtiden! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • Celine
  Hvor kan man få kjøpt highlighteren?? <3

 • Maren
  Kan du lage en video der du ordner håret slik aom det er her? Nydelig!

 • Mari
  Oi, jeg tror huden min hadde blitt skadet om jeg hadde brukt så mye hudsminke. Bruker foundation og solpudder og føler det tetter porene nok.

  Du ser bra ut, som alltid!

 • Eline
  Du er så fin!! Forresten, hvor er sminkebørstene fra? De så utrolig gode ut <3

 • Anneline
  Nyyydelig!😍
  Hva heter sangene du har på videoen?

 • J
  Hei, Eirin!😊
  Nydelig video! Kan jeg spørre deg hvor du har kjøpt vippetangen og sminkebørstene du har benyttet deg av i videoen? Veldig gøy å se slike videoer som dette. Fortsett med det gode arbeidet du gjør!

  Ha en fortsatt fin dag!

 • Tonje
  Fikk så mye inspirasjon av denne videoen😍 Kan du lage en vlog med hvordan du utfører hudpleierutinen din, og hvilke produkter du bruker?😇

Comments are closed.