Jeg er nokså smal over skuldrene og derfor elsker jeg jakker, blazere og topper med skulderputer for å gi antrekkene mine en mer ‘sharp’ look. Dessverre er det ytterst sjelden jeg finner plagg med nettopp dette, og derfor vil jeg tipse dere om hvordan dere enkelt kan fikse dette selv på null komma niks!

Jeg er ingen ekspert på å sy, og ønsket om og bli en sy-guru ala Jenny Skavlan gikk fort i vasken. MEN! Å sy inn skulderputer derimot kan absolutt alle mestre, da det ikke er mer enn et par sting som skal til før plagget føles som nytt. Jeg fant noen helt geniale skulderputer her hos Stoffdronning med borrelås. Etter at du har festet dem med noen sting første gangen, kan du senere ta dem av og på alt etter hvilken look du ønsker. I loove it!

.. Du syr altså bare på den lille borrelås delen, fester på skulderputen, og vipps så har du et nytt klesplagg!

Previous Post
Next Post

7 thoughts on “DIY │ Dilla på skulderputer

Comments are closed.