.. Og det var sannelig på tide!

Julepynten min fikk stå ekstra lenge i år, selvom jeg gjerne skulle pakket den bort for lenge siden for en ordentlig fresh start på 2019. Men, så hadde det seg slik at M dro på jobb like før nyttår, og da han kom hjem hadde jeg allerede reist på jobb til den Dominikanske Republikk. Jeg klarte naturligvis ikke å få ned det gigantiske juletreet på egenhånd.. Så da måtte det nesten bare bli slik! I går pakket vi alt bort, og fyy så deilig det var å våkne til utsikt igjen i morges!

Jeg har klaget litt ekstra på mangel på dagslys siden juletreet kom opp, men så fort det forsvant var det plutselig så mye lys i leiligheten at jeg nesten måtte gå med solbriller inne for tilvenning. Haha, neida – men det er helt sykt hvor mye lysinnslipp det har dekket i hovedvinduet i stuen! NÅ er jeg happy.

Dette med dagslys er essensielt for meg som jobber mye med foto, og det fikk oss til å ta en nøye gjennomgang av løsninger i det nye huset i går kveld. Jeg håper og ber om at vi får tillatelse til å sette inn takvinduer! Det ville gjort en stor forskjell. Herlighet, på lørdag overtar vi! Hva tenker dere om vlog da?

Etter at julepynten forsvant føltes leiligheten umiddelbart så mye mer åpen, stor og luftig! Jeg klør derimot i fingrene etter å innrede huset vårt nå (men først, oppussing..) Jeg er så lei av stilen og alt her hjemme, men det er sikkert fordi jeg vet at den store forandringen er så nære.. Hadde jeg klart å selge leiligheten møblert hadde det vært en drøm! Jeg føler sårt for en ny start. Hvis ikke får det bli en interiør pop-up shop her i leiligheten, haha!

Noen dager kjenner jeg meg veldig klar for å gi slipp på leiligheten og starte et nytt kapittel. Andre dager? Da ligger jeg og strigråter i sengen fordi jeg ikke vil! Vær så snill, hvis dere har vært i en salgsprosess – fortell meg at dette er normalt? Jeg tror det har noe med at dette er min første selveier leilighet noensinne, og at jeg har lagt så enormt mye tid, energi og penger ned i hver minste detalj. Det er liksom babyen min, og et resultat av at I MADE IT – helt alene! Nå må jeg plutselig dele et hus med noen.. Haha! Neida, men joda. Tankene spinner og det hele føles som en emosjonell berg og dalbane.

Previous Post
Next Post

29 thoughts on “Og så var julen pakket bort

 • Emma
  Jaaa til vlog!!

 • Åå, gleder meg sånn til å være med på prosessen med huset – det blir gøy! Jaaa til vlog, for å si det sånn <3 Men ja, jeg er drit lei leiligheten vår til tider, samtidig som jeg på en måte aldri vil flytte herfra. Dette er første plassen som faktisk har vært VÅRT, og ingen andre sitt. Det tror jeg har litt å si altså <3 Hadde jeg hatt penger, hadde jeg lett kjøpt leiligheten din møblert, haha! Det kan godt være det er noen andre som tenker slik også 😉 Håper du har en strålende torsdag, fine! Stor klem
  http://www.charlottetunes.no

 • emilie
  vet du hva gulvet ditt heter? hva fargenavnet er 🙂

 • Siri
  Hei,
  Nydelig hjem!
  Hvor er soffaen i andre etasje ifra? Og til slutt er den god å sitte i? :p

  • Kristin
   Jeg har den selv, den er fra Ikea og heter Söderhamn, den er helt maaaaagisk å sitte i

 • Maria
  Hei fine ❣️ Jeg skjønner akkurat hva du mener! Da jeg skulle selge min første leilighet og bli samboer, var det mye blandede følelser. Da jeg pakket ut av leiligheten var jeg såååå lei meg fordi jeg hadde knyttet sterke bånd til leiligheten. Men alt er en tilvenning og det gikk kjempefint etterhvert, husk hva du går til og at det blir minst like fint der 😚 Og JA til vlog!! God klem til deg❣️

 • Linnea
  Hvilken stil kunne du tenke deg å gå for denne gangen? 🙂

 • Så utrolig gøy med hus-prosjekt, gleder meg til å følge med! Skjønner så godt at det er tøft å flytte fra leiligheten, den er bare helt nydelig og når det i tillegg er ditt første egne hjem..! Men det blir nok veldig spennende og utrolig bra med huset også, det er jo så gøy med innredning og å gjøre et sted til sitt eget <3 Kos dere med hele prosessen selv om det er heelt innafor å være litt trist samtidig!

 • Rebekka
  Jaaa, til vlog – pliiiiis! Supernysgjerrig på huset! Kan ikke vente, altså! :*

 • Helt enig! Det er alltid supergodt å pakket bort julen, få litt luft og lys i leiligheten og en fresh start! Jeg pakket den bort 1. januar og det var bare helt superherlig! 😀

  Haha, det er heeelt forståelig at du tenker slik rundt alt dette med bolig, salg og nytt kjøp! Jeg tror det er fordi du ikke har fått nøklene til den nye boligen, flyttet inn og gjort deg kjent med den nye hverdagen – det er nok derfor tankene surrer og du til tider er usikker! 😉 Det kommer til å gå STRÅLENDE! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • Andrea
  Det er HELT vanlig! Er i en flytteprosess selv, og det setter virkelig igang følelser 🙂 Men man får bare tenke at det gir en god følelse til slutt, tross alt!

 • Trine
  Haha, ja!! Flyttet fra leilighet til hus rett før jul, og var skikkelig lei meg for å forlate leiligheten vi bodde i når vi giftet oss, var gravid første gang og hvir barnet vårt hadde sine første to år. Hadde IKKE lyst å flytte (selv om jeg egentlig hadde begynt å hate alt det praktiske ved leiligheten). Fra den dagen vi flyttet i huset har jeg ikke ofret leiligheten en tanke! 😅🤷‍♀️ Så min erfaring er at det går over 😉

 • Celine
  «Nå må jeg plutselig dele et hus med noen..» Hahaha, kommer til å føle akkurat det samme når jeg flytter med kjæresten min! GLEDER meg til å se hvordan dere får det i huset!

 • Susanne casandra
  Ja til video 🙂

 • Julie
  Sååå fint, gleder meg sånn til prosessen!! Skulle du lage ny bakgrunn til det nye året? Du er super, ha en fin helg! <3

 • Stine
  Du har det så fint 🤩
  ALTSÅ, hvem vil ikke følge deg på deres reise til nytt hjem? Gleder meg allerede 😍
  Kan du dele litt tanker om hva du ønsker / møbler osv på bloggen snart? Skal selv snart flytte og finner masse inspirasjon hos deg!
  Kan jeg spørre hvor de fine gullring øredobbene med perler er fra, de du hadde på instastory? 🌟
  Stor klem ❤️

 • Eline
  Såå fint! hvor har du kjøpt teppet oppe i 2.etg?

 • Kristine
  Gleder meg til å følge husprosjektet deres!
  Lurte også på om du kunne lage et innlegg om hva du lærte i 2018?🙄

 • Oda
  Ååhh I feel you!! Jeg kjøpte min første leilighet sammen med kjæresten for et år siden, hadde bare leid før. Men følelsen av å plutselig eie, få masse regninger i posten, mye ansvar osv… Voksenlivet traff meg litt hardt, noen dager hadde jeg lyst til å være 16år igjen å ligge på fanget til mamma å se romantisk komedie, uten bekymringer, uten forpliktelser. Men andre dager brettet jeg opp ermene, snekkerte sammen klesskap og malte vegger💓 Jeg tror det er en prosess som man må gjennom når man begir seg ut på noe helt nytt og «skummelt», da vil man gjerne trekke tilbake til det trygge💓 Dette kommer til å bli så bra, Eirin! Når du sitter godt tilbakelent i sofaen med din kjære, og kan se utover alt arbeidet dere har gjort sammen blir man ENDA mer glad i hverandre (etter MYE krangling da😂)💓 Det følte vertfall jeg🙈

 • Maren
  Jaa til vlog😍

 • Madelen
  Hvor er toppen/singleten du har på deg under den hvite blazeren på instastory fra? 🙂

 • Christina
  Hei! Jeg har spurt tidligere, og fikk din mail adresse. Men ikke hørt noe, og lurer på om du fortsatt skal selge Bolia bordet ditt?

 • Marie
  Et stort JA til vlog og at du deler aaaalt fra oppussing, nytt hus og hele pakken! Gleder meg på deres vegne 🙂

 • Linn
  Hvor har du kjøpt kaktusene og den brune potten? 🙂

 • Trine
  Hvis du er interessert i å selge det runde spisebordet er jeg interessert!

 • Emilie
  Nå har jeg ikke kjøpt noe selv, men opplevde akkurat det samme når mamma og stefaren min bestemte seg for å selge vårt første hus, og flytte inn i noe helt nytt. Jeg ville absolutt ikke flytte, Det var var så mange minner og følelser knyttet til huset etter 7 år der. Men flytte gjorde vi. Vi solgte huset, kjøpte ett høl av ett hus og totalrenoverte hele boligen. Nå har alt ett personlig preg, er super moderne og fremdeles hjemmekoselig. Nå vil jeg aldri flytte hjemmefra, haha. Jeg tror det er helt normalt å kjenne på den følelsen, uavhengig om det er familie hjemmet, eller hjemmet man har skapt alene. Forandring er alltid godt, og ikke minst ekstra godt å få bytte ut møbler, farger og interiør.

Comments are closed.