fbpx

Jeg begynte å glede meg til jul allerede i juli, for da ønsket jeg meg nemlig en hjemmelaget julegenser til bursdagen av mine besteforeldre! Synes den ble skikkelig fin, og dessuten er den chunky og skikkelig deilig å slenge på seg på kalde dager. Jeg falt pladask for julegenseren til Ellen Griswold i favorittfilmen ‘Hjelp det er juleferie’ og ville ha noe som minnet om den bare i en oversized versjon. Og det fikk jeg! Denne skal jeg kose meg i gjennom hele desember.

.. I kveld skal jeg til pappa på middag! Han har pyntet hele huset og jeg gleder meg til å se resultatet. Ikke minst til å varme meg foran den koselige peisen. Herregud, jeg gleder meg til vi får peis i det nye huset vårt! I morgen går turen til Oslo for julebord sammen med de fine kollegaene mine. Koos ♥

20 Responses to Homemade Christmas sweater

 1. Sååå fin – og ikke minst såå koselig <3 Det er ikke mye som slår hjemmelaget digg genser altså. Jeg har fått mange de siste årene av mormor – og det er de fineste plaggene jeg eier. Jeg har til og med strikket min første genser i år, rimelig stolt over den, haha!! <3

 2. Hei, jeg sjekket ut krølltangen som du bruker, men det ser ikke ut til at den er i salg lenger…har du noen anbefalinger som er like god som den du bruker nå?

  Klem Andrine 🙂

 3. Ååååh, har du den IKEA-kommoden her også?! Kan du vise bilder av hvordan du har stylet den? 😍

 4. Åh, du og bloggen din gir meg såå masse julestemning om dagen, det gjør meg så glad!! Jeg bor på Hawaii og sliter litt med julestemningen her, men å lese her inne og vite at jeg skal hjem om bare litt over en uke gir meg mer julestemning enn jeg trodde var mulig 😀 Jeg hører også på December-spillelisten din konstant og elsker den, men synes du mangler den aller beste julesangen; Fairytale of New York, hihi
  Stor juleklem<3

 5. Hei Eirin, ville bare takke for en koselig, og fin, blogg!<3 eneste som gir meg skikkelig julestemning i eksamenstiden

 6. Hei! Nå har jeg bladd lenge i fashion-kategorien din for å lete etter inspirasjon. Jeg bare elsker stilen og bloggen din. Den er så ren og inspirerende! Jeg lurte på om du kunne lage en form for oversikt over hva du har i klesskapet ditt? Både basics som du alltid har, men også spesielle plagg med tanke på sesong.

  Du er så flott og flink, og du gjør en skikkelig god jobb med denne bloggen. Måtte du aldri slutte med det <3 Mange gode klemmer fra meg!

 7. Hei! Hvilken agenda/planlegger kommer du til å bruke neste år? Jeg har lest bloggen din i mange år og fått med meg at du har hatt litt forskjellige. Er på leting etter en god, oversiktlig agenda slik at jeg har den klar til det nye året begynner. Har du en du vil anbefale?

Follow @ Instagram