Nå er det nedtelling til desember for fullt, og om ikke mindre enn seks dager er det 1. søndag i advent..! I dag står den store julerengjøringen på agendaen, for i morgen kommer hele familien til meg for å hjelpe og bære opp julepynten. Da er det rent og pent før alt dill-dallet skal opp! Innimellom slagene laget jeg til årets adventsstake med det jeg kunne finne i hjemmet (og naturen). Synes den ble riktig så fin! Et kontrastlys gir adventsstaken det lille ekstra.

Et lite tips: brenn ned lysene i forskjellige høyder før du setter dem i adventsstaken. Det gir et fint og livlig uttrykk! Start med å tenne det lengste lyset 1. søndag i advent, ettersom det er dette som skal brenne lengst. Da brenner de alle i en fin rytme hver søndag i hele julen! Skiiikkelig kosetemning.

.. Jeg dekorerte adventsstaken min med grankvister som jeg plukket med meg på morgenturen med Billy, en fin lyslenke jeg hadde liggende, samt noen lekre julekuler. Nå skinner den så fint på stuebordet mitt! Og ekstra stemningsfull blir den i kveld når lyslenken virkelig kommer til liv i mørket. God mandag! ✨

Previous Post
Next Post

12 thoughts on “Lag din egen adventsstake ✨

Comments are closed.