fbpx

Sparkly boots: HER / Block heels: HER / Silver sequin dress: HER / Pink faux fur: HER / Gold sequin dress: HER
Wrap jumpsuit: HER / Sequin ‘galaxy’ dress: HER / Black satin mini dress: HER / Knit dress: HER


.. Jeg har fått mange ønsker fra dere om ikke jeg kan lage et innlegg hvor jeg viser fine festplagg til festsesongen vi har foran oss. Selvfølgelig kan jeg det..! Jeg er selv på utkikk etter en fin kjole til julaften og julebord blant annet, så der gjorde jeg meg selv en tjeneste også. Problemet er bare at jeg ønsker meg alt, og det går jo ikke! I år har jeg paljetter og sparkles på hjernen, men en lang strikket kjole er også på ønskelisten til dagtid eller en ikke fullt så ‘stiv’ anledning stylet med strømpebukse, sneakers, boots eller hæler. Når jeg skal på julemarked eller julekonsert, for eksempel! La oss forresten gjøre noe morsomt..

D A R E : Jeg vet at dere er en hel haug med tøffe, stilsikre jenter. Og hva gjør man når man står ovenfor et vanskelig klesvalg? Jo, da spør man venninnene sine! Siden jeg ikke klarer å velge kjole til julaften selv skal DERE få bestemme hvilken jeg skal bruke. Den kjolen av disse over som blir kommentert flest ganger klikker jeg hjem til julaften! Og dokumenteres på den store dagen, selvfølgelig.. Kanskje før også med stylingtips? Fun fun fun! Taakk ✨

31 Responses to Holidays│outfit inspiration

  1. Du hadde vært helt nydelig i alle sammen, og de jeg ser for meg mest på deg er Sequin ‘galaxy’ dress eller knit dress. Klarer ikke velge😍

  2. Sequin galaxy dress synes jeg er en kjempefin og passende kjole til julaften 🙂 takk for guide så tidlig forresten! 🙂 alltid greit å ha det i god tid 🙂

  3. Sateng kjolen, definitivt!! Du er så fiiiin, at en sånn kjole hadde blitt enda finere på deg <3 Nå skal jeg høre litt på julelisten din mens jeg skriver oppgaver <3 Tusen takk for at du lager et så vanvittig fint fristed til meg i alt kaoset mitt om dagen, haha 😀 Stor klem
    http://www.charlottetunes.no

  4. Sequin galaxy var helt rå og nydelig! Skiller seg litt mer ut fra de andre😊 Ville ikke valgt den i gull da det er typisk at slike kjoler klør noe vanvittig ved ermene og i halsen pga paljettene.

  5. Åh, storkoser meg med alle jule-innleggene så langt! Skjønner at du ikke klarer å velge mellom de lekre kjolene; og du hadde nok vært superfin i alle! Men jeg likte nok sølvkjolen øverst til venstre aller best!

  6. Jeg hadde personlig valg den du kaller galexy dress, for den var utrolig fin og kul <3 men tror du hadde sett finest ut i den glitrende sølv kjolen, du kler så godt den type utrigning!! 🙂

Follow @ Instagram