C H R I S T M A S  S P I R I T  ✔

Altså, hvor koselig er det ikke her? Lørdagen ble tilbragt med beste Cath, og vi dro sammen til julebutikken på Myklestad Plantegård som hadde offisiell åpning. Vi forlot gården full av julestemning, og det var virkelig en helt nydelig lørdagsaktivitet før jul. Såå mange fine ting, planter, julenek, god kaffe og ikke minst supersøte damer som drev julebutikken! Vi fant oss noen skatter begge to. Jeg forlot blant annet butikken med en fin vase og et stemningsfullt julenek, mens Cath fant noen nydelige telysholdere og diverse nips naps. Etterpå fortsatte jakten på julestemningen, før vi spiste deilig lunsj hos bakeriet!

P R E T T Y  C H R I S T M A S  O R N A M E N T S

Etter gårsdagen har jeg så mye julestemning at jeg nærmest svetter i kosesokkene her jeg sitter. Jeg har såå lyst til å ta opp juletreet og pynte til jul, men jeg har lovet meg selv at jeg ikke skal gjøre det før kvelden til 1. desember. Dette er min tradisjon, og jeg vil ikke bli lei julen før den i det hele tatt har begynt! Synes det er alt for tidlig å begynne nå, selvom det frister. Man kan glede seg og alt det der, men det er i desember julen starter etter min mening!

Vel, selve ‘ventingen’ julen bringer med seg er tross alt halve gleden. Nyt søndagen, søte!

Previous Post
Next Post

13 thoughts on “Saturday bestie activity 🎅🏼

 • Maren
  Hvor er skoene fra? Så kule!!

 • SÅ koselig! Her skal jeg definitivt dra i løpet av kort tid <3 Viktig å kose seg litt ekstra på denne årstiden. I år skaaal det bli skikkelig julestemning, hihi. Håper søndagen behandler deg bra! Stor klem <3
  http://www.charlottetunes.no

 • Såå koselig! Kan føle julestemningen gjennom skjermen, gleder meg også sånn til jul!!
  Hvilken linse bruker du forresten? Du tar alltid så fine bilder <3

  • JEG OG! Herregud gleder meg sånn til å dele julestemning med dere på bloggen. Hele bloggplanen for desember er satt, og det blir magisk 😍 Her har jeg brukt Leica Q kamera – det har fastlinse! Klem

 • Kine
  Ja, de skoene er over alt, men de er jo dødsfine😍😍 Hadde lett kjøpt de om jeg hadde 6000 til overs🤗 Håper du får en fin uke😊

 • Mari
  Så hyggelig. ☺️Gleder meg skikkelig til desember nå! Har du forresten «ekte» juletre eller plastikktre? Om du har plastikk, er du fornøyd, husker du ca prisen og hvor har du i så fall kjøpt det? Ønsker deg en god uke! 😊

  • Jeg har plastikk! Mener det kostet 3500 og jeg er syykt fornøyd med det. Kjøpte det hos Plantasjen 🙂 Det er nesten 4 meter høyt, og det passer nok ikke inn i det nye huset vårt til neste jul (gråter innvendig).. Muuulig det blir ekte tre da, vi får se 😍

 • Stine
  Dit skal jeg definitivt dra 🤩 kan jeg spørre hvor jakken er fra? 😍
  Stor klem

 • Men guuu vilket mysigt ställe! Ser ut som en saga <3 Jag börjar längta till julförberedelserna nu men håller på mina traditioner. Ingenting som har med jul att göra (julmusik, julilm, titta på julsaker, julmust, lussebullar osv) innan första advent för mig! Hihi, längtar!

Comments are closed.