Dagens look ble favorittjeansen min (har fire par av den, tuller ikke) og en ny teddygenser som er helt nydelig å trekke over hodet når det er kjølig ute. Selv Billy favoriserte den fort, og jeg har vel aldri vært mammaen hans mer på ordentlig enn hva jeg var i dag. Like fluffy og myk begge to, haha! Etter frokost og jobb tok jeg med meg mormor og morfar til Puerto Banus hvor vi tilbragte mesteparten av dagen etterfulgt av en god middag og Sangria i solen. Koos!

Genser: Zara
Hatt: Suvenir fra Makarska
Favoritt jeans: BikBok
Solbriller: Dior

Om to dager drar mormor og morfar hjem igjen til Stavanger, men hadde det vært opp til meg kunne de godt kansellert returbilletten. Men men, vi sees heldigvis igjen til jul i Bergen veeldig snart! Nå skal jeg se å lage pannekaker til kveldsmat til hele gjengen før jeg skal tenne lys, sette opp håret, og ta meg et laaangt, varmt bad. I morgen er det fredag igjen, gitt! Føler universet spoler tiden om dagene, jeg.. Vel, håper uken deres har vært fiiin! Klem 🐻

Previous Post
Next Post

17 thoughts on “Teddy baby 🐻

Comments are closed.