fbpx

Dagens look ble favorittjeansen min (har fire par av den, tuller ikke) og en ny teddygenser som er helt nydelig å trekke over hodet når det er kjølig ute. Selv Billy favoriserte den fort, og jeg har vel aldri vært mammaen hans mer på ordentlig enn hva jeg var i dag. Like fluffy og myk begge to, haha! Etter frokost og jobb tok jeg med meg mormor og morfar til Puerto Banus hvor vi tilbragte mesteparten av dagen etterfulgt av en god middag og Sangria i solen. Koos!

Genser: Zara
Hatt: Suvenir fra Makarska
Favoritt jeans: BikBok
Solbriller: Dior

Om to dager drar mormor og morfar hjem igjen til Stavanger, men hadde det vært opp til meg kunne de godt kansellert returbilletten. Men men, vi sees heldigvis igjen til jul i Bergen veeldig snart! Nå skal jeg se å lage pannekaker til kveldsmat til hele gjengen før jeg skal tenne lys, sette opp håret, og ta meg et laaangt, varmt bad. I morgen er det fredag igjen, gitt! Føler universet spoler tiden om dagene, jeg.. Vel, håper uken deres har vært fiiin! Klem 🐻

17 Responses to Teddy baby 🐻

  1. Så fine bilder Eirin 💘 Vakre!!
    Håper du får en knall helg og tar tid til deg selv også 🌟 Du er god <3 Klem

  2. Så koselig og fint at du har så nært forhold til besteforeldrene dine. Du er heldig , ta godt bare på de

  3. Kjempefint antrekk! Bare et spm, som jeg håper du ikke tar deg nær av. Fyller du leppene nå eller har du sluttet med det? 🙂 Du må ikke svare/publisere denne kommentaren altså om det treffer et sårt punkt!

Follow @ Instagram