fbpx

Etter en lang flytur er det rikelig med fuktighet til huden, mer vann enn du tror du trenger og søvn som gjelder…!

Hei fra Bergen! Jeg trodde aldri det skulle bli så godt å komme hjem som det faktisk var. Da jeg åpnet døren til leiligheten min i går falt det en umiddelbar avslappende følelse over skuldrene mine. Jeg er en av de irriterende menneskene (for de som ikke er slik) som alltid må pakke ut med det samme. Det er alltid det første jeg gjør, nettopp fordi jeg hater å ‘bo’ i koffert. Jeg jakter umiddelbart på hjemmefølelsen så fort jeg kommer hjem. Da må alt ryddes på plass! Etter at jeg hadde pakket ut tok jeg meg en laaang dusj. Jeg elsker å ‘skrubbe’ av meg reisen, og føler meg alltid som et nytt menneske etterpå. Deretter var det bare til å legge seg under dynen og slappe av resten av kvelden med alt jeg kunne finne av søppel-tv. Vi dro fra Marbella klokken tre natten før og det ble et helt døgn uten søvn. Siden hjemkomsten har jeg fylt kroppen med ingefærshots innvending og deilig hudpleie utvendig! Immunforsvaret svekkes etter lange reiser og brå klimaforandringer.. Nå føler jeg meg som meg selv igjen. Kanskje enda litt bedre om mulig!

Da jeg våknet i morges unnet jeg meg litt selvpleie. Jeg startet dagen med å gå gjennom mails sittende med pannebånd på hodet og ansiktet dekket i masker. Så deilig, spesielt med God Morgen Norge i bakgrunnen – SAVN! Jeg kjøpte med meg muligens verdens beste ansiktsmaske til morgenkvisten da jeg dro til Marbella. Clarins Extra-Firming mask heter den! Det er faktisk den beste jeg har kjøpt noensinne. Den reduserer stresslinjer, strammer opp, gir masse fukt, og booster gløden i huden. Og ja, den gjør faktisk det. Verdt hver eneste krone! Ellers er jeg super fan av øyemasker, og jeg har falt pladask for Peter Thomas sine 24k gold eye patches. Det er hele 60 stk i en boks som varer uendelig lenge. Me likey! Nå er det helg og det skal nytes. Jeg har akkurat kommet hjem fra pappa, og nå skal jeg slenge på meg joggisen! Lysene skal tennes, dynen skal dras ut i sofaen. Idol, Senkveld, Skavlan og alt som hører med en fredagskveld står på agendagen. Og dere? Det regner som fy her i Bergen. For første gang på flere år setter jeg pris på det. God helg, nyt den!

16 Responses to After a long flight

  1. Hei Eirin! Så inspirerende å lese bloggen din om dagen, du stråler <3 Litt "off topic" her, men hvilken gryte bruker du når du lager grytebrød? Husker du hadde en hvit en? 🙂 Nyt dagene hjemme! Klem

    • Hei Karen! Jeg synes Lagerhaus har mye fint servise til en rimelig pris, faktisk. Har du sjekket det ut? Ellers har Zara Home MYE fint! Har siklet på det til leiligheten vår i Marbella, men må holde meg i selene til vi flytter inn i nytt hus 😀 Hehe! Klem

  2. Hei 🙂
    Tips fra deg virker alltid ærlige og jeg får så lyst til å teste ut 🙂
    jeg lurer bare på hvordan du lager de tekstene dine med rosa bakgrunn?
    skjønner du hvem jeg mener ? jeg er så dårlig på å forklare. Har så lyst på et bilde med slik bakgrunn og tekst 🙂

Follow @ Instagram