fbpx

#sponsored by Vichy

Vichy er et hudpleiemerke fra apoteket som jeg virkelig har fått sansen for de siste årene. Jeg har blant annet adoptert Mineral89 i hudpleie-rutinen! Den siste måneden har jeg testet nyheten deres Slow Âge Night som er et multiprodukt. Huden min elsker det! Her får man 2-i-1, både nattkrem og ansiktsmaske. Vichy anbefaler å bruke den som nattkrem etter rens og serum hver kveld, og som ansiktsmaske to ganger i uken hvor man påfører et tykkere lag.

Kremen har en beroligende lukt som er perfekt før leggetid – nesten litt aroma-terapi feeling. Konsistensen er lett og gel-aktig, og smelter fort inn i huden. Jeg elsker forresten mottoet ‘morgendagen starter i kveld’. For mens man sover, reparerer Slow Âge Night huden. Man våkner rett og slett opp med en naturlig glød og følelsen av at huden er rik på fuktighet! Ikke minst myk og komfortabel. Natt etter natt: Synligheten av fine linjer reduseres.

Slow Âge Night er en effektiv formula som passer til sensitiv hud. Kremen består av Resveratrol som har dokumentert anti-age effekt (et naturlig stoff som blir laget i planter for bekjempelse av skader, stress samt UV-stråling). Den inneholder også antioksidanten Baicalin, Bifidus fra probiotika som bidrar til å redusere hudens følsomhet og tørrhet. Sist men ikke minst, Niacinamid (vitamin B3) som virker beroligende på huden. Så utrolig deilig 

.. Når du legger deg i kveld – ta på deg en myk morgenkåpe, tenn et behagelig duftlys, lag deg en kopp te og ta deg god tid med hudpleien. Da kommer du garantert til å sove ekstra godt og våkne ekstra uthvilt! Ingenting er som en myk avslutning på en hektisk dag, hvor man tar seg tid til seg selv 🌙

8 Responses to Tomorrow starts tonight 🌙

  1. Hva heter appen du bruker sånn at du får bildene med ramme og tekst, slik som du la ut på instastory til dette innlegget?

  2. Ville bare si at jeg elsker bloggen din 😍!! Eneste jeg synes er dumt er at det er en overvekt av annonseinnlegg.. og da føles det plutselig mindre genuint 🙁

    • Takk Marianne! 😍 Det har vært minimalt med annonser i sommer, men akkurat nå kommer det litt tett denne perioden. Hvis de ikke faller i smak er det bare til å scrolle forbi 😚 Men genuint, det er det alltid – annonse eller ei! Bloggen er mitt levebrød og annonser gjør at det nettopp kan være det. Klem!

  3. Hvordan kombinerer du denne og mineral89 fra vichy med alt du bruker fra elixir? Bruker du ikke da serum fra begge merker? 💕😄

    • Hei Maria 😀 Mineral89 er steg “0” i en hudpleierutine og skal alltid påføres før serum hvis man bruker dette. Eventuelt før denne nattkremen / ansiktsmasken. Elixir produktene bruker jeg alltid på dagtid fast! Og ofte på kveldene også. Jeg elsker å prøve meg frem med produkter, variere litt og teste. Variasjon er bra for huden også 😘

Follow @ Instagram