Det er ikke mye til kulde her i Marbella, men når jeg skal hjem til Bergen og vinteren er på det kaldeste er jeg godt forberedt. Vi skal være hjemme heele desember! Det er jo en selvfølge, for jeg elsker jo julen! Og ingenting er som jul hjemme i Norge. Herregud, nå som jeg skrev dette kjente jeg at jeg jeg gleder meg som et barn. Da kan ikke engang Marbella måle seg! Jeg har vært så heldig å få plukke ut to vinterjakker blant de nye modellene til Didriksons denne sesongen. Denne fine modellen heter Dagny, og jeg falt umiddelbart for fargen, den klassiske passformen og fuskepelsen. Den minner meg om en fluffy teddybamse! Og det kan jeg leve med å pakke meg inn i. Den er skikkelig, skikkelig cozy! Spesielt når man kan gjemme seg i den myke hetten 🐻

Den andre modellen jeg gikk for heter Hedda, og dette er en deilig vinterjakke i syntetisk dun. Det føles som å pakke seg inn dundynen min! Jeg elsker fargen på jakken da jeg har totalt dilla på oransje for tiden, og et stort pluss er at den føles så lett. Dager jeg føler for å være litt mer ‘fashion appropriate’ er denne perfekt! At jakken er så lett gjør det også praktisk å pakke den med seg i sekken på eventuelle skiturer og lignende når sesongen åpner for det 🍂

 

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “For those cold days 🐻

Comments are closed.