fbpx

•  •    •    •  •  •    •    

Jeg har tydeligvis begynt å klargjøre høst- og vintergarderoben allerede. Det var i grunn ikke planen, men når jeg tenker meg om er det lurt med tanke på at vi snart drar til Marbella. Når vi kommer hjem igjen er det jo sikkert (brrrrr) kaldt her hjemme! Da har jeg disse to ‘teddyene’ ventende på meg!

Jeg kjenner at jeg kommer til å få skikkelig hang-up på teddy denne høsten, og jeg har funnet meg to perfekte pieces! En kort og en lang modell. Den korte er så myk og god, mens den lange? Jeg sverger jeg kunne sovet i den. Begge føles som en varm, myk, koseklem mot kroppen! Perfekt å pakke seg inn i.

(annonselenker)


•  •    •    •  •  •    •    

I dag har jeg shinet hele leiligheten, gjort alt klart til ♥ kommer hjem i morgen (wiiihiiii) samt tatt på rent på sengen. Apropos det! Hvor dum er man når man begynner å vaske overmadrass og alt som er på kvelden? Jeg la meg ikke før seeent i natt fordi jeg måtte vente på at alt skulle tørke. Haha! Skikkelig gjennomtenkt. I dag har jeg også catchet opp med en venninne over kaffe i byen, hvilket var suuperhyggelig. I kveld skal jeg kose meg hjemme å “nyte” siste kvelden alene! Jeg har faktisk blitt vant til det nå, og det er ikke så gale. Til slutt blir det vel mer ‘YES, jeg er alene igjen’ når han drar. HAHA! Neida.

21 Responses to New in for the chilly season 🐻

 1. Så fine 🙂 kos deg siste kvelden aleine, men det svarte sette fra mango kan du linke til det ?

 2. Åå, såå fine! Tror jeg kommer til å falle for denne teddy-trenden jeg også. Så mykt, og fiint. Likte veldig godt begge to, spesielt den lange <3 PS: Må bare si det, den beige buksen som du har i sort – den var helt latterlig fin på! Den var litt lang i beina til meg, men det kan man alltids fikse 🙂 Håper du har en strålende kveld, fiiine <3 Kos deg masse med kjæresten i morgen!
  http://www.charlottetunes.no

 3. Såå fine jakker! 😀

  Jeg har et lite spørsmål! Jeg er på utkikk etter noe fine strikka gensere til høst/vinter, men føler jeg ikke finner noen ting i god kvalitet til en ok penge! Skal man ha ull (eller andre stoffer av god kvalitet som gir litt varme) så må man jo nesten opp i 2500-3000,- og for en fattig student (+ at jeg synes det er litt latterlig å bruke så mye penger på EN genser) så er ikke den prisklassen noe for meg.. Har du noen tips?? 😀

  Stoor klem!

  • Hei Marte 😀 Jeg og en venninne var innom H&M på Galleriet i dag, og der diskuterte vi nettopp dette! Vi fant nemlig flere fine strikkegensre der i mohair og deilig ull som IKKE kostet skjorten, til tross for god kvalitet. Kanskje du kan sjekke det ut? Stor klem! ❤️

 4. Elsker teddy-season og jakkene dine. Selv har jeg børstet støv av min gamle teddyjakke som jeg har hatt to sesonger nå- og gleder meg til det blir litt kaldere i været slik at jeg snart får brukt den. Ellers så er det godt å se at du takler alenetiden din bedre nå. Jeg har nettopp gått ut av et laangt forhold og måtte plutselig forholde meg til å være alene. I starten hatet jeg det og klarte ikke tanken på å være alene hele tiden. Nå går det mye bedre og jeg tror alle har godt av å kjenne litt på den følelsen av å være bare deg. Å være independent 🙂 Nå er jo du i en annen situasjon – men tror det er like viktig å kose seg i sitt eget selskap som med andre. Kos deg masse med din kjære når han kommer og ha en nydelig dag fine deg <3

  • Jeg vil gi deg en god klem ❤️ Veldig godt å høre at det går bedre nå! Alt er en vanesak. Jeg har jo vært mye alene før, men så plutselig ble jeg vant til å være med én spesiell person 24/7. Første uken var tung, men andre uken gikk det plutselig mye bedre! Det er rart hvor fort man kan venne seg til ting. Men en ting skal sies, å være alene har man GODT av som du sier 🙂 Man lærer rett og slett å bli bedre kjent med seg selv på en helt ny måte! Ønsker deg alt godt – takk for at du titter innom 😚

 5. Hei fine deg! Så fine innkjøp🍂💛 Vurderer å gå til innkjøp av den lange, hvilken størrelse har du? Slike jakker er et must til de kjølige dagene som er i vente i både høst og vinter!

  Klem til deg!

 6. Elsker skoene!! Har prøvd å finne noen liknende en stund, så jeg lurte bare på hvilket merke de er fra i håp om at de kanskje selges fortsatt.

Follow @ Instagram