fbpx
Oppskrifter fra MatPrat.no

•  •    •    •  •  •    •    

Når jeg kjenner at jeg er litt matlei søker jeg alltid etter fristende oppskrifter på nett, og denne uken tenkte jeg – hvorfor ikke dele oppskriftene jeg har lagret til den kommende uken med dere? Kanskje noen av dere er i samme båt! Jeg elsker eksotiske middager hvor alt fra avokado til sitrus og spirer er mikset inn! Tunge middager (utenom pasta og lasagne) er jeg ikke noe særlig fan av. Klikk på rettene for å komme til oppskriftene. Nammiiis!

Denne salaten funker like så godt til lunsj også – lag dobbelt opp og vipps morgendagens lunsj er i boks!

Med søtpotetfries som tilbehør og en hjemmelaget dip har du en superfresh middag!

Jeg elsker laks med en sprø skorpe, og mango er det perfekte tilbehøret. Salt og søtt! Vann i munnen..

Et lite tips! Hvis du ønsker å kutte ut kjøtt noen dager i uken, kan du for eksempel lage tortilla med kidneybønner istedenfor kylling. Stek bønnene i tacokrydder – det er sykt godt og man merker nesten ikke forskjell! Samme med Chili Con Carne retten under. Bytt gjerne ut svinekjøttet med bønner ✨

•  •    •    •  •  •    •    

Bon appétit..!

10 Responses to Ukesmeny│5 middager

  1. Ååå, takk!!! Jeg er såå lite inspirert på kjøkkenet for tiden, men her var det jo mye godt – og friskt! Er ikke noe særlig fan av tunge middager heller, blir ofte så utrolig sliten av det, haha! Elsker å titte innom her, alltid så inspirerende og motiverende. Det er også så mye forskjellig, det liker jeg! Du er fliiiink <3
    http://www.charlottetunes.no

  2. Tusen takk for gode tips! Er virkelig såå matlei for tiden, og det er virkelig slitsomt…
    Ønsker deg en fin uke <3

Follow @ Instagram