fbpx

Shirt: Zara
Sunglasses: Gucci
Sandals: Steve Madden
Bag: Chanel

Det perfekte strandantrekket i mine øyne er en stor hvit skjorte (gjerne i lin) og noen enkle sandaler. Jeg fant denne skjorten på Zara og falt umiddelbart for materialet! Den er så myk og føles som en god klem mot kroppen. Jeg kjøpte den ekstra stor, slik at jeg kunne bruke den som kjole! Angrer ikke.

Disse bildene tok vi forresten på vei inn mot Rachel’s Eco Love kafeen! Såå nydelig der. Mandagen min ellers har vært produktiv og fin. Jeg har vært på farten i hele dag, og kom akkurat hjem! Nå gleder jeg meg til å slappe av og finne roen med en aldri så liten film oppe i loftstuen 🐻

17 Responses to Someplace magical

 1. Hei fineste Eirin❤️ Hvordan styler du håret for å få så perfekt fall og volum? Akkurat klippet av store deler av håret og trenger stylinginspirasjon til mellomlangt hår!

 2. Kan du lage et innlegg om hvordan du får så fint volum i håret? Jeg sliter selv med at håret fort blir veldig flatt! Skal jeg ha volum må jeg alltids ta frem krølltangen, men det blir liksom ikke helt det samme det heller hehe 🙂

 3. Hei! Kan du lage ett eller flere innlegg med forslag til høstklær – spesielt høstkåper? Sliter med å finne fine som ikke koster over 4000,- :O

 4. Hva heter solbrille-modellen? Så i et annen kommentar at du skrev TBL03BH55L, men når jeg googler det artikkelnummeret, kommer bare blogginnlegget ditt opp. Er du sikker på at dette er riktig? Elsker antrekket!

 5. Hei!

  Så fine bilder 🙂
  Jeg skal til Bergen en helg i oktober og lurer på om du har lyst til å lage en liten guide, eller dele noen tips til caféer eller ting å gjøre? Det hadde jeg satt stor pris på!

  Klem fra fast leser

 6. Fint antrekk! 😍 Jeg håper du kan ta deg tid til å svare på kommentaren jeg skrev 9. aug. under Chromebook-innlegget! Det hadde vært til stor hjelp før jeg starter studiene for fullt 🤗

Follow @ Instagram