Jeg fant disse fine hælene på salg da vi var en liten tur innom Zara i Stavanger, og jeg blir glad av å ha dem på meg!

.. Og her er et lite tips til hva du kan
gjøre for deg selv denne søndagen 🙏🏼✨
•  •    •    •  •  •    •    

Her har dere detaljene til dagens antrekk – resten får dere se i morgendagens post! Om litt skal jeg på middag hos mormoren til M, og i kveld skal jeg henge med jentene! Snakk om hyggelig søndag. Frem til nå har jeg bare latet meg hjemme foran dataen, slått av en liten times prat med besteforeldrene mine på telefonen, og gått en deilig tur med Billy i solen! Jeg hadde ‘Walking meditation’ på ørene i Calm appen, og det var virkelig helt nydelig. Omringet av skog, frisk luft, ville blomster og alt det fine naturen har å by på følte jeg meg ti kilo lettere da jeg kom hjem. Anbefales på det varmeste! Klem

Previous Post
Next Post

3 thoughts on “Today’s details 🍊

Comments are closed.

Translate