Pappa har et helt nydelig speil hjemme i stuen sin som jeg har siklet etter i årevis. Faktisk har jeg beundret det helt siden jeg var barn. Det har en vakker vintage look, en drøm av detaljer, og tykk gullramme. Til tross for at han ville gi det til meg (eller, jeg vet at han ikke ville men følte at han burde) takket jeg pent “njaaaeeei”. Arhh! Men det skal han selvfølgelig få ha selv, hvis ikke hadde jeg nok besvimt av dårlig samvittighet hver gang jeg så på det.

Jeg har vært på jakt i evigheter etter det perfekte gullspeilet uten flaks. Til slutt tok jeg saken i egne hender og spraymalte dette brukt-funnet! Det er ikke i nærheten av så fint som pappa sitt, det skal jeg innrømme. Men likevel – jeg synes det er lekkert og det gjorde seg over sofaen i stuen min. Superfornøyd, faktisk! Spraymalingen kjøpte jeg på Panduro og jeg brukte nøyaktig denne. Gullfargen er helt perfekt i mine øyne – blank, “ekte” og veldig fin..! ✨

Previous Post
Next Post

17 thoughts on “Ta’daah│Gold vintage mirror

Comments are closed.