fbpx

 

Pappa har et helt nydelig speil hjemme i stuen sin som jeg har siklet etter i årevis. Faktisk har jeg beundret det helt siden jeg var barn. Det har en vakker vintage look, en drøm av detaljer, og tykk gullramme. Til tross for at han ville gi det til meg (eller, jeg vet at han ikke ville men følte at han burde) takket jeg pent “njaaaeeei”. Arhh! Men det skal han selvfølgelig få ha selv, hvis ikke hadde jeg nok besvimt av dårlig samvittighet hver gang jeg så på det.

Jeg har vært på jakt i evigheter etter det perfekte gullspeilet uten flaks. Til slutt tok jeg saken i egne hender og spraymalte dette brukt-funnet! Det er ikke i nærheten av så fint som pappa sitt, det skal jeg innrømme. Men likevel – jeg synes det er lekkert og det gjorde seg over sofaen i stuen min. Superfornøyd, faktisk! Spraymalingen kjøpte jeg på Panduro og jeg brukte nøyaktig denne. Gullfargen er helt perfekt i mine øyne – blank, “ekte” og veldig fin..! ✨

17 Responses to Ta’daah│Gold vintage mirror

 1. Hei skjønne Eirin <3
  Jeg elsker leiligheten din og stilen din generelt!
  Har akkurat kjøpt helt ny leilighet i nybygg og lurer på om jeg skal legge fliser på altanen eller tregulv.
  Hva ville du gjort? Hadde blitt så glad for å få tips eller bare høre hva du hadde gått for.

  Klem fra Celine

  • Hei fine Celine! Gratulerer så mye med ny leilighet, det må jo være verdens beste følelse 😀 Hvis jeg var deg ville jeg lagt fliser, uten tvil! Det synes jeg er så fint.. <3 God klem!

 2. Hei vakre deg. Jeg lurte så på om du kunne ha skrevet et innlegg om du tar vippebøy, som jeg leste at du vurderte å ta. Har veldig lyst til det selv, og benytter meg da av muligheten til å spørre om din opplevelse av det. Klem <3

Follow @ Instagram