Her er det full sommermodus merker dere kanskje, og det er bare å beklage? Men så håper jeg at dere også er ute og nyter de fine, varme dagene før høsten og “hverdagen” kaller for fullt igjen. Uansett, her kommer et aldri så lite ‘do it yourself’ innlegg! Jeg har dilla på gylne øredobber denne sommeren, og bestemte meg ut av det blå for å ty til kreativiteten. Jeg fant noen fine skjell på stranden, som jeg nå har forvandlet til et nydelig par øredobber ✨

1. Skjellene må du naturligvis plukke selv. Jeg brukte et lukket skjell for å få begge øredobbene like!

2. På hobbybutikker finner du både spraylakk og pakker med øredobb-clips. Etter at skjellene er vasket (jeg kokte dem når jeg kom hjem), sprayer du dem gull på et avispapir eller annet underlag (de er også fine naturlige, synes jeg). Når lakken har tørket, ‘låser’ du den med en liten dæsj hårspray.

3. Fest skjellene på clipsene med limpistol eller superlim, og vipps så har du laget dine egne øredobber!

.. Best av alt? Ingen vil noensinne ha like øredobber som deg – de er unike, og bare dine 🐚

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “DIY│Sea shell earrings

 • Astrid
  Dersom du skulle selge den hvite, fluffy jakken din fra zara, er jeg veeldig interessert! 🙂

 • Så utrolig fint! 😍

 • Ingfrid
  Hvor har du kjøpt øredobben som du har i tragus? 😁

 • Åh, så fantastisk fint! 😀 Du er flink og kreativ altså! Sommerens fineste accessories! 😀 <3

  http://siljealice.com

 • Linea
  Kunne du laget et innlegg om piercingene dine? Hvor mange du har og om det gjorde spesielt vondt? Ser at du har lagt til noen, og det ser sååå bra ut! Har vurdert lenge og legge til noen selv, men kvier meg litt for smerten…

Comments are closed.