24 timer i Hovedstaden.

Da var ikke bare jeg, men vi på plass i Oslo! I kveld er det duket for Årets Stylista og det gleder jeg meg skikkelig til. Dette blir faktisk tredje året jeg er med på denne kvelden! Denne gangen tok jeg med meg følge, og jeg grugleder meg til å se M i bloggsetting for å si det mildt. Det første han spurte om når han fikk invitasjonen var om han kunne få ta med seg «autografboken» sin… Hehe. Vel, vi dro hjemmefra allerede klokken syv i morges, kun for å gjøre litt mer ut av turen! Vi har med andre ord allerede tilbragt mange fine timer i hovedstaden, og om ikke lenge er det tid for å begynne stelle seg for kvelden!

Jeans: Zara
Denimskjorte: TopShop
Slippers: Gucci

Kanskje vi sees på festen i kveld? ✨

Previous Post
Next Post

5 thoughts on “Heiiii fra Oslo ✨

 • Lina
  Hei Eirin!
  Jeg bare lurte på hvilken størrelse du har i kjolen fra din egen kolleksjon? Håper å få tak i en på Tise!! Elsker virkelig kolleksjonen. Helt nydelig!

 • Susanne casandra
  Kos deg i kveld 🙂

 • Håper dere fikk en kjempehyggelig kveld!! <3

 • Pernille
  Hei Eirin! Random spørsmål, men hvilken størrelse har du på gullputen din fra Missoni? Håper dere koser dere i Oslo 🙂

 • Åå, fineste Eirin! Hadde jeg bodd i Oslo, eller ikke hatt valp nå, så skulle jeg gjerne vært med på festen! Jeg får heller hive meg med neste år <3 Håper du får en nydelig fredag! Klem
  http://www.charlottetunes.no

Comments are closed.