Sand mellom tærne, solkysset hud og saltvann i håret. Herregud som jeg gleder meg! Bare 21 dager igjen..

Jeg gleder meg til å kunne gå i badetøy og havainanas med solbriller på nesen 14 dager i strekk..!

Frokost på balkongen med nystekt brød fra det lokale bakeriet. For ikke å glemme frisk frukt og spennende, nytt pålegg!

Jeg gleder meg til å bruke silkeskjerf i håret og leke meg med fine sommerfrisyrer.

Jeg gleder meg til å føle meg brun og fresh igjen..!

I fjor leide vi trøbåt med rutsjebåne og soldekk hver dag for å slippe alle folkene på stranden. Det var helt magisk og skal gjentas i år! Vi hadde med oss frukt, snacks, drinker på glassflasker og høytaler. Her var i i timesvis og plasket! Dette bildet ble faktisk tatt på bursdagen min i fjor. Beste dagen!

Jeg gleder meg til Piña Coladas på stranden. Det er det beste jeg vet!

Jeg gleder meg til å bo på hotell og kunne oppdatere dere med eksotiske bilder fra ferien igjen!

Jeg gleder meg til å gå i fine sommerkjoler og sandaler i varmen. Ikke minst å være omringet av palmer.

M har bestemt seg for å leie ut leiligheten sin når vi er borte, og bruke pengene på tur til Paris i juli. Det gleder jeg meg til!

Jeg gleder meg til å senke skuldrene og pleie kjærligheten – ikke minst meg selv.

Sist men ikke minst, la oss alle ta et øyeblikk å mimre tilbake til denne historien fra når jeg skulle fly til Makarska i fjor. Må det ikke gjenta seg ???

•  •    •    •  •  •    •    

Hva gleder du deg til i sommer?

Previous Post
Next Post

23 thoughts on “Dette gleder jeg meg til i sommer

 • Marte
  Skulle ikke kjæresten din selge leiligheten sin? Får han ikke solgt den?:(

 • Camilla
  Nyt turen!:)
  Vil anbefale restaurant Jeny rett utenfor Makarska om du ikkje testa den sist. Fantastisk mat og nydelig beliggenhet. Om dykk tar turen til Dubrovnik anbefaler eg above5 rooftop, beste utsikta, veldig god mat og bra service. NB, lurt å booke i god tid når det er høgsesong.

 • Maren
  Hei! Hvilket hotell skal dere bo på? Tenkte selv å reise ned i august, hvis vi finner et greit hotell 🙂 Setter stor pris på tips!

 • M
  Historien din fra i fjor er SÅ morsom hahahahahah, alt som kunne gå galt gikk galt liksom. Bra det ordnet seg, håper du får en mer behagelig start på ferien i år haha <3

  • ??? Jeg måtte lese den selv, er det muuulig liksom. Fikk meg en god latter, haha! Krysser fingrene for at det blir mer vellykket denne gangen <3

 • CAmilla
  Hvor kjøper du sommerkjoler? Kan du lage et innlegg om hva klær du pakker med deg til syden? Synes du har så vanvittig fin klesstil!

  • Tusen takk for det, god du er! <3 Jeg kjøper ingen spesifikke steder, men er veldig glad i Mango sine kjoler. De er alltid like fine! Skal lage et innlegg med hva jeg pakker 😀 Klem!

 • Susanne
  Kroatia har jo hvite steinstrender, så blir vel ikke så mye sand mellom tærne? Haha?❤️

 • Hahaha, jeg leste fjorårets flyplasshistorie på nytt og lo like mye denne gangen! FOR en historie.. Ser ut som du har tidenes sommer å se frem til hvert fall <3 Selv skal jeg stort sett bare jobbe, med unntak av en helg til München for Ed Sheeran-konsert (<3<3<3) og så flytter jeg til Hawaii for et semester i august! Håper sommeren din blir like magisk som den virker, stor klem

  • Haha, da er vi to ?!! Ed Sheeran blir jo fantastisk, og jeg har alltid hatt lyst til å reise til München!! Vi skal også på konsert med han neste uke, men tror søren meg jeg har klart å kjøpe falske billetter, så mulig det blir vannglass mot konsertvegg ?

   • Ånei, er det sant?! Så forbaska kjedelig i såfall.. Skal krysse fingrene for at dere kommer dere inn på konserten??❤️ Hvis ikke håper jeg vannglassene duger?

 • Stine
  Hvor er sandalene fra? 😀

 • Hilde
  Måtte bare lese historien din på nytt, fikk meg en god latter gitt! Det eer så typisk at ting bare baller på seg i slike situasjoner når en stresser! Forhåpentligvis har du lært til årets ferie, haha. Elsker Kroatia, håper dere får en fantastisk ferie <3

 • Marte
  hei
  hvor er den deminshortsen fra? Den var veldig fin!

 • Hellakri
  Hei! Hvor er skjorta du la ut på story på Instagram fra? ?

 • Sara
  Da vi var i Makarska i fjor, tok vi en dagstur til et sted som het Omis. Der er det mange muligheter for ulike aktiviteter som rafting, zippline, leie båt osv. Anbefales 😀

 • Ingvild
  Hei:)) hvor er silkeskjerfet fra? kjempefint!

 • Annicken
  Hei! Jeg bare lurer på hvilken solkrem du bruker i ansiktet? Bruker du bare dagkremen til elixir med solfaktor, eller bruker du solkrem i tillegg (sånn når du skal på ferie)?

 • Eldbjørg
  Hei! Er du interessert i å selge kjolen fra Zara? Har sendt deg en melding på instagram ang. det!
  Ha en fin kveld!

Comments are closed.