fbpx

.. Alt du trenger er å finne frem noen gamle bånd! ✨

•  •    •    •  •  •    •    

Her kommer en liten mandag ‘hack’! Jeg hadde noen gamle bånd liggende, og synes de var så fine at jeg ville bruke dem til noe! Denne gangen fikk sneakersene bryne seg, og jeg synes resultatet ble riktig så fint om jeg får si det selv. Det er ikke mer som skal til for å piffe opp et par gammelt par med sko! Dette båndet har jeg brukt mye i håret også, og det er like lekkert. Om du noen gang får en gave eller pakke med et fint bånd på – ta vare på det! Du vet aldri når og hvordan du får bruk for det ✨Hvordan har starten på uken deres vært? Her har det gått i jobb og trening hele dagen. Nå gleder jeg meg skikkelig til å sige ned i sofaen med den nye Skyr isen (NAM!) å se episode 3 av Samuel og Bestefar på TV2. Herregud så fin den serien er! Noen andre som følger med? ??

.. Nyt mandagskvelden ??✨

7 Responses to DIY│Piff opp sommerskoene

  1. Takk for tips! Elsker bloggen din for tiden!! Du oppdaterer ofte, innleggene er varierte og av god kvalitet, kjempefine bilder, og du bare strååler! Du er en inspirasjon! 🙂

Follow @ Instagram