2 friske oppskrifter til sommeren ?
•  •    •    •  •  •    •    

Kolleksjonen min fra BikBok var inspirert av TINE sine sommerlige drikker. Den vakre blomsterkjolen som har blitt mange sin favoritt, fikk jeg inspirasjon fra IsKaffe variantene – Caffe Mocha og Cappuccino Zero. De vakre, freshe fargene måtte jeg bare bringe videre, og kombinert sammen ble de helt nydelige! For å hedre disse drikkene, vil jeg dele to nedkjølende og smakfulle oppskrifter på Frappuccino med dere som er perfekt til varme sommerdager… ✨

H v e r d a g s  F r a p p e
•  •    •    •  •  •    •    

5-6 store isbiter
TINE IsKaffe Cappuccino Zero
… Blend og nyt med cherry on top!

D e s s e r t  F r a p p e
•  •    •    •  •  •    •    

3-4 store isbiter
1 TINE IsKaffe Mocha
1 liten neve ferske bringebær
3 kuler vaniljeis

.. Nytes helst med gode venner og et fancy sugerør! ?

.. G o o o d  s o m m e r  ?


Previous Post
Next Post

22 thoughts on “Oppskrift│Frappuccino’s

 • Rikke
  Håper det går bra med Bilky <3

 • L
  Hei fine og gode Eirin! Jeg lurte på om klesplaggene fra kolleksjonen din kommer tilbake i butikkene? Har Såå lyst på den blomsterkjolen men de har vært utsolgt fra dag 1 av..

 • Denne oppskriften så kjempegod ut! Tusen takk 😀

 • Anonym
  Hei:) Den så digg ut må prøves:) Har kjøpt kjolen fra din kolleksjon. Den er helt fantastisk nydelig, men vet ikke helt hvordan jeg skal style den:) Kan jeg bruke den til hverdags med noen hvite sneakers eller blir det for pynta med en sånn kjole i hverdagen?

  • Herlig 😀 Det er absolutt ikke for pyntet, jeg bruker den til hverdags med hvite sneakers! Jeg styler den også som cardigan til jeans og topp. Det er suuperfint 🙂 Gleder meg også til å bruke den over bikinien i sommer! <3

 • Issii
  Eirin, hvor har du kjøpt de gullsakene til å ha under glassene? For ikke å få flekker på bordet? Vet ikke hva det heter:(

 • Anniken
  De så veldig fristende ut! ? Vet du om det kommer flere av den kjolen hos Bikbok?

  • Den er dessverre limited edition og kommer ikke for salg igjen 🙁 Men skal ha en konkurranse hvor jeg deler ut 4 stk i slutten av uken – meld deg på! <3

 • Katharina
  Dette så jo helt fantastisk ut da! Du er så flink Eirin! ♥ Jeg lurte på en ting – vet du om det er lov til å bruke bilder fra pintrest? Har selv lyst å bruke de på min blogg, men jeg er usikker på om det er lov pga copyright. Jeg ser du bruker dem for å lage kollasj(som jeg elsker) så ville bare forsikre meg om at det er lov ? <3 Klem fra meg, ha en skjønn helg!

  • Takk søte du!! <3 Du kan fint bruke bilder fra Pinterest, så lenge du merker innlegget med at de er lånt og opphavsrett :* God klem, håper du nyter solen og varmen!

 • Åhh, de så supergode ut!!

 • Kathrine
  Hei!

  Jeg skal til Makarska-riviera med kjæresten i juli og hadde satt stoooor pris på om du kunne kommet med noen tips? Restauranter, severdigheter, strender osv?

 • Marielle
  Kommer ikke kjolen din i salg igjen? Det var veldig mye trøbbel med bestillinger via nett da kolleksjonen ble lansert, og jeg fikk bestillingen bekreftet, for deretter å få beskjed om at det hadde skjedd en feil flere dager senere, så jeg fikk aldri kjolen. Synes at den er så fin, og jeg klarer ikke å slutte å tenke på den!

  • Hei Marielle! Hele kolleksjonen er limited edition. Utrolig kjedelig at du opplevde trøbbel med netthandelen, det var enorm stor pågang når kolleksjonen ble lansert 🙁 Jeg deler ut 4 kjoler i konkurranse i slutten av uken, du må melde deg på den. Tvi tvi 😀

 • Alina
  Hei. Kjøpte den hvite t skjorten fra kolleksjonen fin. Fikk den i posten i dag. Men er det meningen at det skal være hull i den noen cm fra halskanten ? Er tre hull øverst på t skjorten

Comments are closed.