En påminnelse om velvære og me-time i postkassen

Ny måned, ny boks med hverdagsluksus dumper ned i postkassen! Det kan min indre skjønnhetsguru like.. Denne månedens Glossybox har fått navnet ‘The Map box’ og består som hver måned av 5 produkter innen skjønnhet og velvære. Temaet er å sette nye produkter på kartet, som man kan kose seg med!

•  •    •    •  •  •    •    

Denne måneden får man blant annet ‘Konjac Sponge’ fra K-Beauty, som er en eksfolierende svamp som både rengjør, skrubber og etterlater huden glødende etter rens ✨Ansiktsmaske, fuktighetskrem og Fat Liquid Eyeliner fra Britiske Eyeko finner man også i esken. Jeg gleder meg spesielt til å teste svampen!

Koden ‘EIRIN20’ gir 20% på valgfritt abonnement ut mai ?

.. Ønsker man å unne seg litt luksus i hverdagen, kan man velge mellom ulike abonnenter hos Glossybox. Alt etter hva som passer deg best! De finner dere en oversikt over HER. Dessuten er det et genialt gavetips til både venninne, mor og søster! En skjønn gave som bare fortsetter å gi, hver måned! ??

Previous Post
Next Post

1 thought on “Glossybox│The Map Box

  • Line K
    Glossybox er gøy de første 2 eskene og så slutter det det. Bruk heller pengene på produkter du faktisk trenger og/eller har lyst på! Mesteparten av mine glossyting ligger spredt rundt i forskjellige skuffer og har aldri blitt brukt (håndkremer, fotkremer, spygrønne neglelakker, Palmolive håndsåpe man likegreit kan kjøpe på Joker…) Kjempegod ide men lite gjennomførbart i Norge der sminke/hud- og hårpleie er så dyrt! Hilsen en skjønnhetsfanatiker som genuint trodde dette var tingen!

Comments are closed.