Den grønne matcha latten har lenge vært i vinden, men nå ser det sannelig ut til at den blir utkonkurert av en rosa variant basert på rødbetejuice! Jeg elsker latte, og når den ser fin og fresh ut blir jeg litt ektra glad. Hvorfor ikke imponere girlsa med rosa latte en dag? Det er nemlig superenkelt å lage! ✨

Dette trenger du ?
•  •    •    •  •  •    •    

1 ts honning (hvis du liker den søt)
1/3 rødbeteshot (eller rødbetejuice, pulver)
1 kopp melk (gjerne mandelmelk)
Én klype vaniljepulver

.. Jeg brukte den kjære melkesteameren min som jeg er så glad i – litt skum på toppen av latten er alltid luksus! Denne setter jeg spesielt pris på i helgene.. Har du ikke dette (bør du ønske deg!), lager du latten ved å varme opp melken i en kjele sammen med honning og vaniljepulver. Dette heller du enkelt og greit over i en kopp med litt rødbetejuice i bunnen og rører rundt! Voila, så har du en rosa og fin latte som også booster immunsystemet på 1-2-3 ??

Previous Post
Next Post

6 thoughts on “En rosa latte, takk ✨

Comments are closed.