Det er sjelden jeg møter noen som ikke rynker på nesen når jeg sier at jeg elsker tunfisk. Visste dere at tunfisksalat er noe av det beste jeg vet? Sært for mange kanskje – men til dere som liker det, her er en oppskrift dere MÅ prøve! Når jeg har lyst på noe raskt og proteinrikt til lunsj etter trening (eller til middag for den saks skyld) tyr jeg ofte til tunfisksalat i pita. Det er sååå godt! Salaten tar 3 minutter å lage, og pitabrødet gjør seg selv i ovnen.

· T u n f i s k s a l a t ·
•  •    •    •  •  •    •    

1/2 finhakket rødløk
1 boks med tunfisk i vann
2 ss rømme + 2 ss majones
Saften av sitron (smak deg frem)
Salt og nykvernet pepper

Ananasbiter og babyleaf salat er også et must..!

.. Denne tirsdagen tok en brå vending da stakkars Billy har blitt syk! Slapp, dårlig, dehydrert og 40 i feber fikk vi heldigvis hastetime på dyreklinikken i dag. Etter blodprøver og røntgen viste deg seg at det mest sannsynlig er betennelse i tynntarmen. I morgen bærer det tilbake igjen for endelige svar! Hele dagen har med andre ord gått til venting på stakkars lille B, og det har vært uutholdelig. Det er så fælt når de firbeinte blir syk! Håper dette passerer fort og smertefritt, så godt det lar seg gjøre! Hilsen hysterisk hundemamma.. Dere skulle sett meg i morges der jeg durte avgårde med kaffen gjenglemt på taket og 17. mai servietter full i ?overalt. Følte meg som en babymamma. Men, så er jo han babyen min! M var ikke bedre, han tok seg fri fra jobben ?

Previous Post
Next Post

10 thoughts on “Lunsj│Tunfisksalat i pita

 • M
  Hei!
  Hadde selv en hund som slet med betennelse i tarmen. Hun ble aldre helt bra og slet med løs mage/oppkast lenge etter hun ble «friskmeldt». Vi fikk anbefalt biola for å stabilisere magen, da små hunder ofte kan slite litt med den. Litt biola i ei lita skål hver morgen før mat reddet magen hennes. Et lite tips i tilfelle det skulle skje med deres firbeinte <3

 • Anonym
  Hvor er det stripete settet du hadde på deg på Snapchat fra? 🙂

 • Vilde
  Oi, tuller du! Jeg har faktisk betennelse der selv (og i tykktarmen), altså Morbus Crohns. Har fundert mange ganger på om hunder kan få det og om de også må ta koloskopi og sånne ting eventuelt. Utrolig leit at Billy skulle få det, jeg må si at han har min aller dypeste medfølelse – betennelse i tarmen er ingen spøk! 🙁

  Masse god bedring!

  • Uff, så utrolig kjedelig 🙁 Billy har heldigvis sluppet koloskopi! Bare endeløse timer med væsketilførsel, røntgen, vitamintilførsel +++.. Nå er han heldigvis på bedringens vei 😀 Tusen takk <3

 • Helene
  Ååå, ikke kjekt å høre… Håper det går fint med den lille <3

 • Tina
  Uff, håper det ordner seg!!

 • Julie
  Stakkars lille, håper det går bedre med han <3
  Var utrolig skeptisk til tunfisk helt til jeg møtte kjæresten som elsker tunfisk over alt på jord (nesten). Da jeg endelig turte å smake tunfisk pastasalat ble jeg frelst, jeg elsker det! Så dette skal virkelig prøves ut i nærmeste fremtid 🙂

Comments are closed.