Annonse / Silkeskjerf er fra egen kolleksjon

Mitt favoritt tilbehør om dagen ?
•  •    •    •  •  •    •    

.. Hårbånd, bøyler, scrunchies og glitrende spenner

Nå som sommeren så og si er her, elsker jeg å piffe opp antrekkene mine med tilbehør i håret. Jeg har fått helt dilla i det siste! Det er både søtt, fresht og sommerlig. Det meste jeg har er fra Glitter, foruten silkeskjerfet med striper. Det er fra min egen kolleksjon for BikBok og er suuperfint i håret!

.. Jeg blir helt ør av alle disse fridagene i mai – spør du meg hvilken dag det er vet jeg nesten ikke hva jeg skal svare! Noen som kjenner seg igjen? Haha! I dag skal jeg på spahotell en liten time unna, å nyte siste dagen i den evige lange helgen. Håper dere koser dere glugg ihjel i fineværet vi får servert! ✨

Previous Post
Next Post

12 thoughts on “Dilla på fin hårpynt

 • Stine
  Så fine!
  Er det blåe strikket typ også fra Glitter?
  Kan du lage en video eller et innlegg om hvordan du bruker alle disse? Gøy å bli inspirert til fine frisyrer man kan bruke i sommer <3 Klem til deg

 • Vilde
  Hvor er den lyseblå fra? Finner den ikke på Glitter-nettsiden..

 • Linea
  Hvor er den mørkeblå hårbøylen fra? Sykt fin

 • Mia M
  Jeg elsker også hårband i håret! Kunne du vist noen sommer-inspirerte frisyrer med hårbånd, silkesbånd og scrunchies?????

 • Hege
  Er all hårpynten fra Glitter? Sååå mye søtt da <3

 • Maja
  Så masse fint, har flere av de samme, samt samme mønster på hårbøylen har jeg også i strikk! Kjempefine!
  Jeg bare lurer på noe som kanskje er litt dumt, men er det en ekte spenne som ligger oppå bladet? Eller er det en spenne Camilla Pihl har på seg på selve shooten? Klarer ikke å se, haha… Den var i hvert fall veldig fin den også!

Comments are closed.